Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Amorim klik kurkvloer '' Cloudy Chalk Stone '' - PARTIJ 50,46 m²

Amorim klik kurkvloer '' Cloudy Chalk Stone '' - PARTIJ 50,46 m²

€1.495,00 €2.426,00


Klik kurkvloer met een zeer realistisch steenmotief in lichte kleur
De vloerdelen hebben afmetingen van 905 x 295 x 9mm.
Dankzij de kurklaag voelt de vloer warmer aan en dempt deze loopgeluid.
PARTIJ 50,46 m² WEG=WEG


Amorim klik kurkvloer '' Cloudy Chalk Stone '' - PARTIJ 50,46 m²

Beschrijving

Deze Cloudy Chalk Stone kurkvloer met slijtvaste vinyl toplaag is de perfecte oplossing voor zowel woon- als commerciële ruimtes. Deze coating is een comfortabel alternatief voor laminaat. Vinyl voelt prettiger aan, is warmer, absorbeert geluiden perfect tijdens het lopen en absorbeert schokken. De schoonheid van de toplaag wordt benadrukt door de textuur van hout of steen voelbaar uit te voeren.

Tegelijkertijd zijn vinyltegels veel praktischer dan natuurlijk hout - vinyl is beter bestand tegen stoten, krassen, verschillende vloeistoffen, zonlicht, enz. Vinyltegel Wicanders Raw Umber voldoet aan de slijtklasse 32. - in huis gaan dergelijke vloeren meer dan 25 jaar mee en bij commercieel gebruik meer dan 10 jaar.

Wicanders Vinylcomfort vinyl vloerconstructie

Wicanders Vinylcomfort constructie
1. Slijtlaag met 0,3 mm reliëfstructuur.
2. Gedrukte laag met hoge resolutie.
3. Massief 1,2 mm vinylbord.
4. Vezelplaat (HDF) met 6 mm lijmloze Corkloc.
5. 1,2 mm kurk schokdemper voor meer comfort en thermische bescherming.

Wicanders vinylvloeren onderscheiden zich van de concurrentie vooral door de kurk aan de onderkant van de plank. Met dit ontwerp kunt u schokken absorberen - de belasting van de wervelkolom verminderen, geluiden dempen. Kurk creëert een thermische buffer, waardoor het vloeroppervlak altijd warmer is dan traditionele vinyl- of laminaatvloeren.

Cloudy Chalk Stone  wordt dankzij het kliksysteem lijmvrij gelegd op een   . De ondergrond moet droog en vlak zijn. Het maximaal toegestane hoogteverschil is 2 mm per 2 m². Dit is een afgewerkt product dat geen bewerking behoeft. Speciale zorg voor vinyl is niet vereist, u kunt bijna alle reinigingsproducten gebruiken die niet reageren met acrylaten en PVC - chemicaliën voor linoleum zijn geschikt. Het is belangrijk om in elkaar grijpende vinylvloeren te reinigen met een goed uitgewrongen doek, waarbij overmatige waterstroom in de voegen wordt vermeden.

PRIJS / AANTAL IS VOOR DE GEHELE PARTIJ WEG=WEG

Wilt u de vloer in het echt zien? U bent van harte welkom in onze showroom te Westerbork om het ruime assortiment te bezichtigen onder het genot van een kopje koffie/thee. 
U kunt ook een sample aanvragen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken