Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Amorim klik kurkvloer - " Rustico " - per m2

Amorim klik kurkvloer - " Rustico " - per m2

€22,95 €32,50

/m2

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies

*Kurkplanken met houtmotief
*voorzien van een geïntegreerde kurk onderlaag
*zeer levendig natuurlijk hout design


Amorim klik kurkvloer - " Rustico " - per m2

Beschrijving

Amorim Rustico kurkvloer 

Met het lijmloze CORKLOC-verbindingssysteem kunnen de planken eenvoudig en snel worden verwerkt. De CORKLOC-installatietechniek is heel eenvoudig, veilig en schoon.

Afwerking: HPS lak, ook voor commercieel gebruik.
Afmetingen: 900 x 150 x 11,5 mm  

Corktech-technologie Met de hulp van corktech-technologie heeft WICANDERS® exclusieve vloer- en wandbekledingen met unieke eigenschappen in de afgelopen jaren ontwikkeld. Met behulp van een unieke technische meerlagige structuur die de nieuwste technologie wordt gecombineerd met de exclusieve en natuurlijke eigenschappen van kurk, is een hoogwaardige vloeren geproduceerd die de perfecte symbiose tussen schoonheid, comfort en duurzaamheid bereikt.  

Met de hulp van corktech-technologie heeft WICANDERS® exclusieve vloer- en wandbekledingen met unieke eigenschappen in de afgelopen jaren ontwikkeld. Met behulp van een unieke technische meerlagige structuur die de nieuwste technologie wordt gecombineerd met de exclusieve en natuurlijke eigenschappen van kurk, is een hoogwaardige vloeren geproduceerd die de perfecte symbiose tussen schoonheid, comfort en duurzaamheid bereikt.       

PRIJS / TE BESTELLEN AANTAL IS PER M2

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Amorim  klik kurkvloer - " Rustico " - per m2
Sale