Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Amorim Wise - Mix pallet - PARTIJ +/- 50m²

Amorim Wise - Mix pallet - PARTIJ +/- 50m²

€1.995,00

/m2

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies


Amorim Wise - Mix pallet - PARTIJ +/- 50m²

Beschrijving

Dit betreft een pallet met verschillende vloerdelen uit de collectie DESIGNTrend van Granorte. Er is niet uitgezocht welke prints. Vandaar erg scherp geprijsd. OP=OP. De pallet wordt niet retour geaccepteerd. 

 

De collectie van Amorim Wise is een volledig natuurlijke grondstof, biologisch afbreekbaar, hernieuwbaar en recyclebaar. Amorim Wise is een duurzame keuze met eindeloze voordelen. Ze dragen bij tot de bescherming van het milieu (klimaat positief) en zorgen voor het comfort en het welzijn van de mensen. Met hun opmerkelijke negatieve ecologische voetdruk houden Amorim Wise-vloeren meer COdan diegene die uitgestoten wordt om ze te produceren, waardoor aardopwarming verminderd.

Collectie is verkrijgbaar met kurk of hout print!

Amorim Wise vloerbedekkingen hebben kurk verwerkt in hun meerlagige structeer, dat een superieur gevoel van comfort biedt, zowel thermisch als akoestisch. De natuurlijke elasticiteit van het materiaal leidt tot bewegingscomfort en gezelligheid. De effecten op ons lichaam worden verlicht en spanningen worden verminderd.

Afmetingen
1225 x 190mm
7mm dikte

Opbouw
  -  HRT PVC-vrije beschermd oppervlak
  - Natuurlijk kurkfineer
  - Kurk tussenlaag
  - PVC-Vrije kurk met rigide kern
  - Geïntegreerde onderlaag van kurk

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken