• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Kurkkit

Krachtige lijm om kurktegels of kurk op rol aan de wand te verlijmen! Voor kurk op rol en zwaardere kurkproducten adviseren wij  onze tweezijdige contactlijm. De juiste werkwijze/lijm is van belang, meer informatie treft u onderaan deze pagina

Krachtige lijm om kurktegels of kurk op rol aan de wand te verlijmen!

Voor kurk op rol en zwaardere kurkproducten adviseren wij  onze tweezijdige contactlijm. Dient met lijmkam no.2 aangebracht te worden (ook bij ons te bestellen)

Voor het verlijmen van kurktegels, vloerbedekking en tapijttegels met een jute-, vilt- of textielrug, linoleum en wandkurk op poreuze ondergronden zoals cement, beton en hout.

Verwerking:
De kit brengt u op de wand aan met een lijmkam. De kurk wordt in de natte kit gedrukt (is corrigeerbaar) en kan dan het beste worden aangeklopt met een rubber hamer of een gewone hamer met een plankje ervoor. Als u een rubber hamer gebruikt plak deze dan even af met plakband zodat u geen zwarte strepen op de kurk krijgt. Omhoog komende kit kunt u verwijderen met een natte doek.

In deze blog hebben wij bovenstaande vraag uitgebreid behandeld.
https://www.kurk24.nl/blogs/kurk/welke-lijm-moet-ik-gebruiken/

Verbruik  2 tot 3 m2 per kg

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »