• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Plinten en randafwerking

Mooie kurkenplinten voor de ultieme randafwerking van alle kurkplaten.

Bij het leggen van een kurkvloer is de afwerking minstens zo belangrijk als de vloer zelf. Een nette, strakke afwerking zorgt voor een professionele uitstraling en verhoogt de duurzaamheid van uw vloer. In deze gids vindt u alle producten die u nodig heeft voor de afwerking van uw kurkvloer, van plakplinten en hoge plinten tot rozetjes en hoekprofielen. Laten we beginnen met een overzicht van ons uitgebreide assortiment.

Plakplinten

Waarom kiezen voor plakplinten? Plakplinten zijn ideaal voor een subtiele en eenvoudige afwerking van uw kurkvloer. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en bieden een nette overgang tussen de vloer en de muur.

Voordelen van plakplinten
  - Eenvoudige installatie met onze plintenschaar
  - Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen
  - Ideaal voor ruimtes met lage voetlijsten

Hoge plinten

Elegant en Functioneel Hoge plinten zijn perfect voor een elegante en robuuste afwerking. Ze verbergen niet alleen de overgang tussen de vloer en de muur, maar beschermen ook de onderste delen van uw muren tegen beschadigingen.

Waarom Hoge Plinten Gebruiken?
  - Luxe uitstraling
  - Extra bescherming voor muren
  - Diverse stijlen en hoogtes beschikbaar
  - Te bevestigen met hightack

Rozetjes

Details Maken het Verschil Rozetjes zijn kleine, decoratieve elementen die gebruikt worden om uitsparingen voor leidingen en kabels netjes af te werken. Ze zorgen voor een afgewerkte en professionele look.

Voordelen van rozetjes
  - Nette afwerking van leidingen
  - Verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren
  - Gemakkelijk te installeren met zelfklevende achterzijde

Hoekprofielen

Voor een perfecte hoekafwerking Hoekprofielen zorgen voor een strakke en naadloze afwerking van de hoeken in uw ruimte. Ze bieden bescherming en versterken de hoeken van uw kurkvloer.

Voordelen van Hoekprofielen
  - Bescherming van hoeken tegen beschadigingen
  - Strakke en professionele uitstraling
  - Diverse materialen en afwerkingen beschikbaar

Waarom kiezen voor onze afwerkingsproducten?

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan afwerkingsproducten voor kurkvloeren die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek van uw ruimte. Of u nu op zoek bent naar plakplinten, hoge plinten, rozetjes of hoekprofielen, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en eenvoudig te installeren.

Veelgestelde Vragen

Welke plinten passen het beste bij een kurkvloer? Plakplinten en hoge plinten zijn beide uitstekende keuzes, afhankelijk van uw esthetische voorkeur en functionele behoeften. Heeft u een vloer met hout of steen motief? Geen probleem, wij zorgen voor bijpassende plinten/rozetjes! 

Hoe installeer ik plakplinten? Plakplinten zijn eenvoudig te installeren. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon en droog is, verwijder de beschermfolie en druk de plint stevig tegen de muur.

Wat zijn de voordelen van rozetjes? Rozetjes zorgen voor een nette afwerking rond leidingen en kabels en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen om bij uw vloer te passen.

Kan ik hoekprofielen gebruiken in elke kamer? Ja, hoekprofielen zijn veelzijdig en kunnen in elke kamer gebruikt worden om hoeken te beschermen en een nette afwerking te garanderen.

Zijn hoge plinten moeilijk te installeren? Hoge plinten vereisen iets meer tijd en aandacht bij de installatie, maar zijn zeker de moeite waard voor de elegante uitstraling en extra bescherming die ze bieden. 

Hoe onderhoud ik de afwerkingsproducten? Onze afwerkingsproducten zijn gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en afnemen met een vochtige doek houden ze in optimale staat.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »