• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Uw kurk woonwinkel

July 20, 2020 07:38 | André Nienhuis

Een kurk woonwinkel vindt je niet op iedere hoek van de straat, wij hebben geprobeerd een unieke winkel neer te zetten welke geheel gericht is op kurk en gerelateerde producten. Door gebruik te maken van diverse vakken met demovloeren en demowanden is ons ruime assortiment kurkvloeren, kurkwanden en gerelateerde artikelen goed te zien. 

 

Wat kunt u zien in onze kurk woonwinkel?

In onze kurk woonwinkel is praktisch ons gehele assortiment te zien. Zowel de kurkvloeren, kurkwanden als de accessoires staan tentoongesteld in de showroom. Ook bestaat de mogelijkheid om demo planken mee naar huis te nemen zodat u goed kunt bekijken of de kurkvloer of kurkwand passend is in uw woning. Uiteraard zijn wij er ook om advies te kunnen geven wat in welke situatie passend kan zijn.

 

Ons assortiment kurkvloeren

Wij werken qua vloeren met 2 grote kurk fabrikanten samen, deze fabrieken zijn Wicanders en Granorte. Dit zijn de twee meest grote kurk fabrieken in Portugal. Beide fabrikanten zijn familiebedrijven en hebben zich in de loop der jaren bewezen in hoogstaande kwaliteit en een goede service. Zowel van Wicanders als Granorte hebben wij demo stellingen in de winkel zodat de vloeren goed bekeken kunnen worden en eventueel mee naar huis genomen kunnen worden. Er zijn ruim 150 verschillende soorten vloeren te zien!

 

Kurkwanden in meer dan 50 soorten en maten

Een kurkwand is leverbaar in tal van soorten en maten, het wandkurk is leverbaar als tegels van 60 x 30 cm, tegels van 60 x 90 cm maar ook op rollen tot 10 meter lengte. De stijlen van het wandkurk gaan van traditioneel ( naturlijk bruin kurk ) tot kurkwanden in moderne kleuren. Door de vele keuze in het wandkurk is er bij praktisch ieder interieur wel een passende kurkwand leverbaar. 

 

Inmeten + Montageservice kurkvloeren en kurkwanden

Naast advies over welke kurkwand of kurkvloer passend bij u zou kunnen zijn, denken wij ook mee in het aantal m2 dat u nodig bent. Afhankelijk van de afstand komen we bij u thuis om alles op te meten en te bekijken waar we eventueel rekening mee moeten houden. Woont u verder weg? Dan is het ook mogelijk alles in te meten vanaf een schets of plattegrond van het pand. Het monteren van de kurkwanden en kurkvloeren bieden wij aan door heel Nederland! 

 

Kurk interieurartikelen + accessoires

Naast de kurkvloeren en wanden is er ook een ruim assortiment interieur gerelateerde artikelen van kurk leverbaar. Zowel kurk meubilair ( krukjes / tafels ) als kleinere woonaccessoires zoals dienbladen en onderzetters zijn te verkrijgen. Ook hebben we een ruim assortiment kurk tassen, hoeden en petten. Gezien het duurzame en ecologisch verantwoorde karakter van kurk zijn dit leuke cadeaus om te geven of te krijgen. 

 

 

Wanneer is de winkel geopend?

De winkel is van woensdag tot en met zaterdag geopend. De openingstijden zijn als volgt

Woensdag tot en met vrijdag:  van 09:00 tot 17:00

Zaterdag:                           :   van 09:00 tot 16:00

 

Naast de standaard openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken en onze kurk woonwinkel op een andere dag of een ander tijdstip te bezoeken. Om een afspraak te maken kan er telefonisch contact op genomen worden met: 0593-565228 of kan er een email verzonden worden naar: [email protected]

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »