• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Wat kost het om een klik kurkvloer te laten leggen?

January 2, 2023 16:31 |

Een klik kurkvloer laten leggen

Wilt u een mooie, duurzame vloer maar ziet u het niet zitten om zelf te leggen? Geen probleem. Laat het uitvoeren door onze monteurs! Wij zorgen voor duidelijke communicatie vooraf, zorgvuldige werkwijze en een prachtig eindresultaat. Wij verzorgen ook de ondervloer, randafwerking en indien gewenst een mooie deurmat!

 

Ons team zit wekelijks door heel Nederland. Vanaf 20m² is het mogelijk op een offerte te ontvangen voor voor de montage van een kurkvloer. De arbeidskosten zijn afhankelijk van het aantal m². Wij berekenen € 15,95 per m² voor het leggen van een klikvloer. Dit is exclusief plinten, profielen, voorrijkosten etc. 

 

Wilt u een specifieke offerte ontvangen? Mail dan het aantal m² en benodigd aantal plinten/profielen en wij sturen vrijblijvend een offerte! U bent ook van harte welkom in onze showroom voor een offerte op maat.

 

 

Hierbij de tarieven:

Arbeidskosten p/m² € 15,95
Bijpassende plakplinten plaatsen p/m € 5,50
Hoge MDF plinten plaatsen p/m € 14,50
Profielen plaatsen p/m € 14,50
Ondervloer platen leggen p/m² € 3,50

 

In het kort de voordelen van een kurkvloer:

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan een kurkvloer, waaronder:

 

  1. Comfort: Kurkvloeren zijn zacht en veerkrachtig, waardoor ze comfortabel zijn om op te lopen en te staan.

  2. Geluidsdemping: Door de natuurlijke demping van kurk, kan een kurkvloer geluid goed isoleren.

  3. Duurzaamheid: Kurk is een natuurlijk en hernieuwbaar materiaal, waardoor het een duurzame keuze is. Kurkvloeren gaan doorgaans lang mee.

  4. Warmte-isolatie: Kurk heeft van nature isolerende eigenschappen, waardoor het een goede keuze is voor koude klimaten. Het helpt ook om de warmte in huis te houden en zo energie te besparen.

  5. Onderhoud: Kurkvloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen worden schoongemaakt met een vochtige dweil en hoeven niet vaak te worden behandeld.

  6. Stijlvol: Kurk is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor het een stijlvolle en veelzijdige keuze is voor verschillende interieurs.

  7. Innovaties: De technologieën die worden gebruikt om kurkvloeren te produceren, zijn in de loop der jaren verbeterd, waardoor moderne kurkvloeren meer bestand zijn tegen krassen, slijtage en vocht dan oudere versies.

 

Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom kurkvloeren de laatste tijd weer populair zijn geworden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »