Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Budget plak kurkvloer - Parrallel Mix Gewaxt - per m²

Budget plak kurkvloer - Parrallel Mix Gewaxt - per m²

€15,95 €22,95

/m2

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies

Dankzij de waxlaag een zeer hoog loopcomfort
Zeer geschikt voor slaapkamers
Eenvoudig schoon te maken


Budget plak kurkvloer - Parrallel Mix Gewaxt - per m²

Beschrijving

Plak kurkvloer welke zeer natuurlijk overkomt en aanvoelt dankzij de wax toplaag. De kurkvloer is zacht en warm gezien de waxlaag de eigenschappen van het kurk optimaal door kunnen geven.

De kurktegels zijn 3mm. dik en hebben de afmetingen van 60 x 30 cm.

Deze budget kurkvloer is zeer geschikt voor ruimtes waar de vloer niet wordt blootgesteld aan veel slijtage. De vloer is zeer geschikt voor slaapkamers, hobby ruimtes, sportkamers, yoga ruimtes etc.

De vloer is kant en klaar en hoef niet meer te worden behandeld. Wel is het mogelijk de vloer nog door ons te laten voorlijmen zodat u deze eenvoudig kunt monteren.

Voorlijmen 
Deze wandkurk kan worden verlijmd met tweezijdige contactlijm. Bij gebruik van deze lijm dient zowel de kurktegel als de ondergrond in de lijm gezet te worden. Wij bieden een voorlijm service aan zodat u zelf enkel de ondergrond nog in de lijm hoeft te zetten.
De meerprijs welke wij vragen voor het voorlijmen is voor de arbeid en de benodigde lijm. U hoeft dus niks meer mee te bestellen. 

 

Reviews

5 stars based on 2 reviews

  • Damiaan
    Sinds een week heb ik deze vloer. Ik was een beetje bezorgd dat ik een te goedkope keus had gemaakt, waarom niet een dikkere kurkvloer vroeg ik mezelf af achteraf? Mijn twijfel is nu helemaal weg. De vloer ligt heerlijk onder mijn blote voeten, ik gebruik de ruimte om te dansen en hoeveel aan loop meditatie, de vloer ligt op beton, maar ik merk er weinig meer van: het is gewoon weg heerlijk! Aangenaam en fijn van harte aanbevolen dus.

    Geplaatst op: 2021-10-12 06:21:46
  • Ina van Dalfsen
    Mooie kurkvloer welke zeer warm aanvoelt onder de voeten.

    Geplaatst op: 2020-09-03 11:17:51

Recent bekeken