Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gelakte plak kurkvloer - Castello - 60 x 30 cm. - Per m²

Gelakte plak kurkvloer - Castello - 60 x 30 cm. - Per m²

€27,95

/m2

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies

- Levendige structuur
- Isolerend
- Geschikt voor vloerverwarming
- 4 mm dik


Gelakte plak kurkvloer - Castello - 60 x 30 cm. - Per m²

Beschrijving

Met de Granorte Castello kurkvloer brengt u meer leven in de woonkamer, werkkamer of elke andere kamer. Een kurkvloer is een vloer die gemaakt is van kurk. De kurkvloer wordt gemaakt van verschillende kurkpanelen. Deze kurkpanelen zijn voorzien van verschillende beschermende materialen waardoor de kurkvloeren langer meegaan. Daarnaast heeft een kurkvloer een zeer hoog loopcomfort, werkt het isolerend en dempt het geluid. 

Over dit product

Deze plak kurkvloer van Granorte Castello is ongeveer 4 mm dik en heeft een afmeting van 60 bij 30 cm. De tegels worden standaard gelakt behandeld geleverd en hoeft alleen nog worden verlijmd. Tegen meerprijs kunnen wij de tegels voorzien van voorlijm en wordt de lijm voor de ondergrond meegeleverd. U kunt dit aangeven bij de details.

Levertijd: +- 1 week.

Advies na aankoop

Laat de kurk minimaal 48 uur acclimatiseren in de ruimte waar het wordt verwerkt. Voor de juiste lijm kunt u tweezijdige contactlijm of hightack gebruiken. Voor het beste resultaat adviseren wij om de kurkplaten onderling tegen elkaar te verlijmen met bruine kit.

Het is ook mogelijk om eerst een sample aan te vragen. Je kan dan verschillende monsters laten bezorgen om je een beeld te geven. 

Aanvullende informatie:

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.