Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Isolatiekurk op rol - 10mm dik - 100cm breed - per meter

Isolatiekurk op rol - 10mm dik - 100cm breed - per meter

€15,50

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies

1-2 dagen


Isolatiekurk op rol, 10mm dik, 100cm breed


Isolatiekurk op rol - 10mm dik - 100cm breed - per meter

Beschrijving

Kurk op rol 10 mm

Isolatiekurk op rol van 10 mm. dik.  Deze kurk wordt per strekkende meter geleverd. Op één rol kan tot een maximum van 10 m2 geleverd worden.

Akoestische en thermische werking

Isolatiekurk op rol, ook wel perskurk genoemd wordt veel gebruikt als ondervloer voor zowel verlijmde als klik kurkvloeren. Door de miljoenen luchtcellen in de isolatiekurk heeft de kurk een zeer hoge akoestische en thermische werking. Met andere woorden, deze kurk ondervloer is zowel warmte als geluidsisolerende.

Minder warmte verlies

Door het gebruik van een kurk ondervloer gaat er minder warmte verloren en kan er bespaard worden op de energiekosten! Ook voor het isoleren van een boot caravan of camper is deze kurk geliefd en zeer geschikt! Doordat kurk flexibel is, is het goed plooibaar in rondingen en hoeken.

Kurk isolatie behoudt de isolatiewaarde tientallen jaren, van veel alternatieve isolerende producten neemt de isolatiewaarde elk jaar een stukje af. 

Technische gegevens isolatiekurk:

  • warmteopslagcapaciteit: 1.670 J/kgK
  • lambda waarde: 0.038 - 0.040 W/mK
  • volumemassa: 110 - 180 kg/m³
  • diffusieweerstand : 25 – 30
  • brandklasse: B2

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.