Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Kurk klikvloer - Blond Oak - PARTIJ 15,8m²

Kurk klikvloer - Blond Oak - PARTIJ 15,8m²

€395,00

/m2

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies

1-2 werkdagen


Klik kurkvloer met realistische houtstructuur en warme donkerbruine kleur
Afgewerkt met een slijtvaste vinyl toplaag.
De vloerdelen hebben een afmeting van 1220 x 185 x 10,50 mm


Kurk klikvloer - Blond Oak - PARTIJ 15,8m²

Beschrijving

Deze Blond Oak kurkvloer met slijtvaste vinyl toplaag is de perfecte oplossing voor zowel woon- als commerciële ruimtes. Deze coating is een comfortabel alternatief voor laminaat. Vinyl voelt prettiger aan, is warmer, absorbeert geluiden perfect tijdens het lopen en absorbeert schokken. De schoonheid van de toplaag wordt benadrukt door de textuur van hout of steen voelbaar uit te voeren.

Tegelijkertijd zijn vinyltegels veel praktischer dan natuurlijk hout - vinyl is beter bestand tegen stoten, krassen, verschillende vloeistoffen, zonlicht, enz. De kurkvloer voldoet aan de slijtklasse 32. - in huis gaan dergelijke vloeren meer dan 25 jaar mee en bij commercieel gebruik meer dan 10 jaar.

Opbouw:
1. Slijtlaag met 0,3 mm reliëfstructuur.
2. Gedrukte laag met hoge resolutie.
3. Massief 1,2 mm vinylbord.
4. Vezelplaat (HDF) met 6 mm lijmloze Corkloc.
5. 1,2 mm kurk schokdemper voor meer comfort en thermische bescherming.

Blond Oak wordt dankzij het kliksysteem lijmvrij gelegd op een egale ondergrond. De ondergrond moet droog en vlak zijn. Het maximaal toegestane hoogteverschil is 2 mm per 2 m². Dit is een afgewerkt product dat geen bewerking behoeft. Speciale zorg voor vinyl is niet vereist, u kunt bijna alle reinigingsproducten gebruiken die niet reageren met acrylaten en PVC - chemicaliën voor linoleum zijn geschikt. Het is belangrijk om in elkaar grijpende vinylvloeren te reinigen met een goed uitgewrongen doek, waarbij overmatige waterstroom in de voegen wordt vermeden. Vergeet geen alufoam mee te bestellen bij een betonnen ondergrond. 

Wilt u de vloer in het echt zien?U bent van harte welkom in onze showroom te Westerbork om het ruime assortiment te bezichtigen onder het genot van een kopje koffie/thee. 
U kunt ook een sample aanvragen.

PRIJS / TE BESTELLEN AANTAL IS VOOR DE GEHELE PARTIJ WEG=WEG

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken