Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Kurk klikvloer - Naturel Light Oak - PARTIJ 14,4m²

Kurk klikvloer - Naturel Light Oak - PARTIJ 14,4m²

€350,00 €475,00

/m2

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies

1-2 werkdagen


Kurkvloer met realistische eiken print
Voorzien van een slijtvaste vinyl toplaag
Twee lagen kurk zorgen voor zowel warmte als geluidsisolatie
OP=OP


Kurk klikvloer - Naturel Light Oak - PARTIJ 14,4m²

Beschrijving

Deze Naturel light oak kurkvloer met slijtvaste vinyl toplaag is de perfecte oplossing voor zowel woon- als commerciële ruimtes. Deze coating is een comfortabel alternatief voor laminaat. Vinyl voelt prettiger aan, is warmer, absorbeert geluiden perfect tijdens het lopen en absorbeert schokken. De schoonheid van de toplaag wordt benadrukt door de textuur van eiken. 

Tegelijkertijd zijn vinyltegels veel praktischer dan natuurlijk hout - vinyl is beter bestand tegen stoten, krassen, verschillende vloeistoffen, zonlicht, enz. De kurkvloer voldoet aan de slijtklasse 32. - in huis gaan dergelijke vloeren meer dan 25 jaar mee en bij commercieel gebruik meer dan 10 jaar.

 

De kurk klikvloer Naturel Light Oak wordt dankzij het kliksysteem lijmvrij gelegd. De ondergrond moet droog en vlak zijn. Het maximaal toegestane hoogteverschil is 2 mm per 2 m². Dit is een afgewerkt product dat geen bewerking behoeft. Speciale zorg voor vinyl is niet vereist, u kunt bijna alle reinigingsproducten gebruiken die niet reageren met acrylaten en PVC - chemicaliën voor linoleum zijn geschikt. Het is belangrijk om in elkaar grijpende vinylvloeren te reinigen met een goed uitgewrongen doek, waarbij overmatige waterstroom in de voegen wordt vermeden.

Wilt u de vloer in het echt zien? U bent van harte welkom in onze showroom te Westerbork om het ruime assortiment te bezichtigen onder het genot van een kopje koffie/thee. 

LET OP: DIT BETREFT EEN PARTIJ VAN 14,4m²

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken