• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Isolatiekurk 150 cm. breed

Bent u op zoek naar een duurzame en effectieve oplossing voor isolatiedoeleinden? Dan zijn kurkrollen de ideale keuze voor uw project. Deze milieuvriendelijke isolatiematerialen bieden uitstekende thermische eigenschappen

Hieronder bekijken we enkele van de technische specificaties die kurkrollen tot een toppresteerder maken in isolatieland:

1. Warmteopslagcapaciteit: Kurkrollen hebben een indrukwekkende warmteopslagcapaciteit van 1.670 J/kgK. Dit betekent dat ze warmte vasthouden en geleidelijk afgeven, waardoor uw huis of gebouw comfortabel en energiezuinig blijft.
2. Lambda waarde: Met een lambda waarde variërend van 0.038 tot 0.040 W/mK bieden kurkrollen uitstekende thermische isolatie. Ze verminderen warmteverlies en dragen bij aan lagere energiekosten.
3. Volumemassa: Kurkrollen hebben een gemiddelde volumemassa tussen 110 en 180 kg/m³, wat resulteert in een dichte en toch flexibele structuur. Dit maakt ze eenvoudig te installeren en zorgt voor een efficiënte isolatielaag.
4. Diffusieweerstand: Met een diffusieweerstand tussen 25 en 30 zorgen kurkrollen voor een optimale vochtregulatie. Ze voorkomen vochtproblemen en schimmelvorming, waardoor uw leefomgeving gezonder wordt.
5. Brandklasse: Kurkrollen zijn geclassificeerd als brandklasse E, wat betekent dat ze beperkt bijdragen aan brandverspreiding. Dit verhoogt de veiligheid in uw huis of gebouw.
6. Dikte: De kurkrollen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, waaronder 10 mm, wat flexibiliteit biedt bij het isoleren van verschillende oppervlakken.

Kurkrollen zijn niet alleen technisch indrukwekkend, maar ze zijn ook een milieuvriendelijke keuze. Ze worden vervaardigd uit hernieuwbare kurkeikenbast zonder schadelijke chemicaliën. Bovendien is kurk een duurzaam materiaal omdat de bomen niet worden gekapt, maar alleen de schors wordt geoogst.

Of u nu uw huis, kantoor of een ander gebouw isoleert, kurkrollen zijn een slimme keuze. Ze bieden uitstekende thermische prestaties, zijn milieuvriendelijk en zorgen voor een gezondere leefomgeving. Investeer in kurkrollen voor uw isolatiebehoeften en geniet van de voordelen op lange termijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en prijsoffertes.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »