Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Prikwandkurk: duurzaam, sfeervol en handig

Met onze prikwandkurk op rol is een saaie wand snel om te toveren tot een duurzame kurkwand!
Onze kurkrollen zijn met een scherp stanleymes in elke maat te snijden zodat de passende maat altijd gemaakt kan worden.

Je kunt het echt overal toepassen! In de keuken om recepten aan te prikken, in de kamer om leuke
kaarten, posters en foto’s op te prikken of in de speelkamer om er een eigengemaakte knutsel aan te hangen. Genoeg mogelijkheden dus! Met een scherp afbreekmes snijd je de kurk makkelijk op maat.

Deze kurkrollen zijn zeer geschikt om een prikwand of een prikbord van te maken. De prikwandkurk is leverbaar in verschillende breedtes. 

Door de prikwandkurk dicht tegen elkaar aan te plakken bij het monteren, verdwijnen de naadjes en wordt de kurk één groot geheel. Ideaal dus voor een mooie prikwand!

Prikwandkurk bevestigen

Punaises voor kurk zijn 8 mm lang dus als u prikwandkurk bestelt houdt daar dan rekening mee. Op een houten achterwand kunt u volstaan met 6 mm dikte maar met een stenen achtergrond is 8 of 10 mm aan te bevelen

Wij hebben deze rollen kurk ruim voorradig, zodat u de het kurk na het bestellen ook snel in huis heeft! Naast prikwandkurk op rol verkopen wij ook ruim assortiment aan prikwand kurkplaten in huis.