Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Prikwandkurk: duurzaam, sfeervol en handig

Met onze prikwandkurk op rol is een saaie wand snel om te toveren tot een duurzame kurkwand!
Onze kurkrollen zijn met een scherp stanleymes in elke maat te snijden zodat de passende maat altijd gemaakt kan worden.

Je kunt het echt overal toepassen! In de keuken om recepten aan te prikken, in de kamer om leuke
kaarten, posters en foto’s op te prikken of in de speelkamer om er een zelfgemaakte knutsel aan te hangen. Genoeg mogelijkheden dus! Met een scherp afbreekmes snijd je de kurk makkelijk op maat.

Deze kurkrollen zijn zeer geschikt om een prikwand of een prikbord van te maken. De prikwandkurk is leverbaar in verschillende breedtes. 

Door de prikwandkurk dicht tegen elkaar aan te plakken bij het monteren, verdwijnen de naadjes en wordt de kurk één groot geheel. Ideaal dus voor een mooie prikwand!

Hoe bevestig je prikwandkurk?

Punaises voor kurk zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. Wanneer je dus prikwandkurk bestelt houdt daar dan rekening mee. Heb je bijvoorbeeld punaises van 2 mm dik, dan is het verstandig om minimaal voor kurk op rol 2mm dik te gaan. Dit geld ook voor kurk op rol van 4mm en kurk op rol van 10mm. Richtlijn is dat de kurk op rol iets dikker moet zijn dan de lengte van de punaise. Op een houten achterwand daarentegen kunt u volstaan met kurk op rol die 2mm kleiner is dan de punaises. Heb je een stenen achtergrond dan dient de kurk op rol iets dikker te zijn dan de punaises.

Wat is de levertijd van prikwandkurk op rol?

Wij hebben deze rollen kurk ruim voorradig, zodat u de kurken prikwand na het bestellen ook snel in huis heeft! Naast prikwandkurk op rol verkopen wij ook ruim assortiment aan prikwand kurkplaten in huis.