• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Prikwandkurk op rol

Duurzaam, sfeervol en handig: Prikwandkurk op rol We zijn zo enthousiast over kurk, want je kunt het echt overal toepassen! In de keuken om recepten aan te prikken, in de kamer om leuke kaarten, posters en foto’s op te prikken of in de speelkamer om

Prikwandkurk: duurzaam, sfeervol en handig

Met onze prikwandkurk op rol is een saaie wand snel om te toveren tot een duurzame kurkwand! Kurk is een materiaalsoort waar mensen graag mee werken. Dit komt deels omdat kurk een natuurlijk materiaal is, wat mensen tegenwoordig steeds belangrijker vinden. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn voor veel mensen van het grootste belang, en kurk is daar een perfect voorbeeld van.

Om een mooiere sfeer in huis te creëren, kun je kiezen voor een mooie prikwandkurk. Naast het feit dat een prikwandkurk natuurlijk mooi staat op een muur, is het ook een natuurlijke decoratie voor thuis of op kantoor. Kurk24.nl heeft een uitgebreide selectie van prachtige prikwandkurken die als decoratie gebruikt kunnen worden.

Onze kurkrollen zijn met een scherp stanleymes in elke maat te snijden zodat de passende maat altijd gemaakt kan worden. Je kunt het echt overal toepassen! In de keuken om recepten aan te prikken, in de kamer om leuke kaarten, posters en foto’s op te prikken of in de speelkamer om er een zelfgemaakte knutsel aan te hangen. Genoeg mogelijkheden dus! Met een scherp afbreekmes snijd je de kurk makkelijk op maat. 

Deze kurkrollen zijn zeer geschikt om een prikwand of een prikbord van te maken.Met het kurkassortiment van Kurk24.nl kun je kiezen uit verschillende afmetingen, diktes en structuren voor kurkrollen. Er is een perfecte kurkwand van prikbordkurk voor iedereen, gemakkelijk te vinden in onze online shop. Door de prikwandkurk dicht tegen elkaar aan te plakken bij het monteren, verdwijnen de naadjes en wordt de kurk één groot geheel. Ideaal dus voor een mooie prikwand!

Hoe bevestig je prikwandkurk?

Een prikbord van kurk kan aan de muur worden gelijmd met kurklijm of een speciale kurkkit. Beide middelen zijn te vinden op de website van Kurk24.nl. Voordat het prikbord van prikbordkurk daadwerkelijk kan worden gebruikt, is het van belang de structuur en dikte van de kurkwand te bepalen. Het is ook praktisch om van tevoren de afmetingen van de kurkwandplank te bepalen.

Een prikwandkurk is een mooie decoratie voor in huis. De kurkwand is niet alleen vooral een nuttige decoratie, maar is ook gemaakt van natuurlijke materialen. Het is ook mogelijk om een speciale vernislaag op het kurkbord aan te brengen. Door de speciale vernislaag krijgt de kurkwand van prikbordkurk een antistatisch effect. Dit betekent dat de kurkwand weinig of geen stof aantrekt en dat het kurkbord gemakkelijk schoon te houden is.

Bovendien zorgt de vernis ervoor dat de verf verdiept wordt en het kurkbord niet meer werkt. Dit voorkomt dat de kurk uitzet en krimpt. Een ander positief neveneffect van het kurken prikbord is dat het warmte- en geluidsisolerend is. Wij hebben ook prikbordkurk op rol in ons assortiment.

Prikwandkurk gebruiken: let op punaises!

Punaises voor kurk zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. Wanneer je dus prikwandkurk bestelt houdt daar dan rekening mee. Heb je bijvoorbeeld punaises van 2 mm dik, dan is het verstandig om minimaal voor kurk op rol 2mm dik te gaan. Dit geld ook voor kurk op rol van 4mm en kurk op rol van 10mm. Richtlijn is dat de kurk op rol iets dikker moet zijn dan de lengte van de punaise. Op een houten achterwand daarentegen kun je volstaan met kurk op rol die 2mm kleiner is dan de punaises. Heb je een stenen achtergrond dan dient de kurk op rol iets dikker te zijn dan de punaises.

Wat is de levertijd van prikwandkurk op rol?

Wij hebben de rollen kurk ruim voorradig, zodat je de kurken prikwand na het bestellen ook snel in huis hebt! Vandaag bestelde producten worden de volgende werkdag verzonden.

Service is erg belangrijk voor Kurk24.nl. Indien je vragen en/of opmerkingen heeft, kun je contact opnemen met Kurk24.nl. Naast prikwandkurk op rol verkopen wij ook ruim assortiment aan prikwand kurkplaten in huis.

Bestel online bij Kurk24.nl

Kurk24.nl biedt een breed scala aan prikbord-kurkborden. Deze prikborden kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Ze zijn leuk als decoratie met bijvoorbeeld foto's, in de keuken om verschillende recepten op te bewaren, maar natuurlijk ook heel handig als kurken prikbord voor de knutselwerkjes van de kinderen. Ook voor kurkvloeren, kurklijm, kurkisolatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Op de website van Kurk24.nl vind je diverse hulpmiddelen om uw kurkwand optimaal te benutten. Zo bieden wij punaises in verschillende kleuren en vormen aan. Deze kunnen worden gebruikt om foto's en dergelijke aan het prikbord te hangen. Alle producten zijn gemakkelijk te vinden op de website van Kurk24.nl en een bestelling kan snel en gemakkelijk worden geplaatst.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »