• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Kurk Prikbord - zelfklevend - 60 x 65 cm - 6mm dik - HART

* Verklaar de liefde met dit prikbord in de vorm van een hart

* Ludiek en origineel als cadeau!

* Door de dikte van 6mm. goed geschikt als prikbord.
€31,95
Wij hebben dit op voorraad 1-2 dagen levering
Vandaag besteld morgen verzonden! Andere klanten beoordelen ons met een 8,9

Beschrijving

Ontdek ons unieke zelfklevende prikbord in de vorm van een hart, een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl! Dit stijlvolle prikbord is 6 mm dik, 60 cm hoog en 65 cm breed, waardoor het voldoende ruimte biedt voor al je notities, foto's en herinneringen. Het stevige en duurzame materiaal zorgt ervoor dat je jarenlang plezier zult hebben van dit prachtige product.


Dankzij de zelfklevende achterkant kun je het prikbord eenvoudig installeren zonder gedoe met spijkers of schroeven. Plak het op elke gladde ondergrond en creëer direct een charmante en georganiseerde ruimte. Het hartvormige ontwerp voegt een vleugje liefde en warmte toe aan je interieur, of het nu in je kantoor, keuken, slaapkamer of zelfs de kinderkamer is.


Het prikbord is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle aanvulling op je decoratie. Het biedt een perfecte oplossing om belangrijke documenten, boodschappenlijstjes of inspirerende quotes bij de hand te houden. Bovendien is het ideaal voor het creëren van een fotocollage van je dierbaarste momenten.


Kies voor ons zelfklevende prikbord in hartvorm en voeg een persoonlijk en functioneel accent toe aan je leefruimte. Een must-have voor iedereen die houdt van een georganiseerde en sfeervolle omgeving!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »