Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Kurk Prikbord zelfklevend - 60 x 90 cm - 6mm dik

Kurk Prikbord zelfklevend - 60 x 90 cm - 6mm dik

€27,95 €29,95

 • Koop 5 voor €26,55 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 10 voor €25,16 per stuk en bespaar 10%

1-2 dagen


Met dit zelfklevende prikbord is er eenvoudig een prikwand te maken op praktische elke gladde ondergrond! De prikborden sluiten goed op elkaar aan en zijn met elke muurverf in kleur te schilderen.


Kurk Prikbord zelfklevend - 60 x 90 cm - 6mm dik

Beschrijving

Waar laat jij alle tekeningen, foto's of belangrijke notities?
Het prikbord is voorzien van een zelfklevende achterkant, waardoor het makkelijk te bevestigen is. Het prikbord bestaat uit 6mm kurk. 

Een kurk prikbord heeft verschillende voordelen, waaronder:

 1. Duurzaamheid: Kurk is een zeer duurzaam materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen slijtage en beschadiging.

 2. Milieuvriendelijkheid: Kurk is een hernieuwbaar materiaal dat wordt verkregen uit de schors van de kurkeik. De schors kan om de negen jaar worden geoogst zonder de boom te beschadigen, waardoor het een zeer duurzaam en milieuvriendelijk materiaal is.

 3. Veelzijdigheid: Kurk prikborden zijn geschikt voor verschillende doeleinden en kunnen worden gebruikt in kantoren, scholen, huizen en andere ruimtes.

 4. Natuurlijke uitstraling: Kurk heeft een warme, natuurlijke uitstraling en past goed bij verschillende interieurstijlen.

 5. Gemakkelijk in gebruik: Het oppervlak van een kurk prikbord is zacht en veerkrachtig, waardoor het gemakkelijk is om spelden, punaises en andere materialen erin te steken en weer uit te halen.

 6. Onderhoudsvriendelijk: Kurk prikborden zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het oppervlak kan worden afgeveegd met een vochtige doek om stof en vuil te verwijderen.

 7. Makkelijk te schilderen in gewenste kleur met muurverf

Al met al is een kurk prikbord een duurzaam, veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken product dat veel voordelen biedt ten opzichte van andere soorten prikborden.

Reviews

5 stars based on 1 reviews

 • Joanna
  Deze zelfklevende borden zijn gemakkelijk aan te brengen op de wand en zien er mooi naturel uit. Het is slim om eerst een lijn op waterpas te tekenen en het eerste bord daartegen aan te plakken. Dan weet je zeker dat de rest ook recht geplakt wordt. Ik heb de borden van 6mm besteld (dacht dat het risico van het loslaten van de lijm minder hoog zou zijn bij dit formaat omdat ze dan minder zwaar zijn). Het nadeel daarvan is dat punaises over het algemeen zo'n 9 à 10 mm 'lang' zijn, en je die dus niet helemaal het bord in kunt drukken met een prikbord van deze dikte. De punaises blijven wel goed op z'n plek, dus wat dat betreft maakt het niet veel uit.

  Geplaatst op: 2021-02-09 14:49:16

Recent bekeken