Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Kurk Prikbord zelfklevend - 60 x 90 cm - 6mm dik

Kurk Prikbord zelfklevend - 60 x 90 cm - 6mm dik

€27,95 €29,95

  • Koop 5 voor €26,55 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 10 voor €25,16 per stuk en bespaar 10%

1-2 dagen


Met dit zelfklevende prikbord is er eenvoudig een prikwand te maken op praktische elke gladde ondergrond! De prikborden sluiten goed op elkaar aan en zijn met elke muurverf in kleur te schilderen.


Kurk Prikbord zelfklevend - 60 x 90 cm - 6mm dik

Beschrijving

Kurkplaat met zelfklevende achterzijde van 6 mm. dik.

Door de zelfklevende achterzijde is de plaat gemakkelijk te monteren.

Prijs is per stuk

Reviews

5 stars based on 1 reviews

  • Joanna
    Deze zelfklevende borden zijn gemakkelijk aan te brengen op de wand en zien er mooi naturel uit. Het is slim om eerst een lijn op waterpas te tekenen en het eerste bord daartegen aan te plakken. Dan weet je zeker dat de rest ook recht geplakt wordt. Ik heb de borden van 6mm besteld (dacht dat het risico van het loslaten van de lijm minder hoog zou zijn bij dit formaat omdat ze dan minder zwaar zijn). Het nadeel daarvan is dat punaises over het algemeen zo'n 9 à 10 mm 'lang' zijn, en je die dus niet helemaal het bord in kunt drukken met een prikbord van deze dikte. De punaises blijven wel goed op z'n plek, dus wat dat betreft maakt het niet veel uit.

    Geplaatst op: 2021-02-09 14:49:16

Recent bekeken