• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Kurk prikbord - Zelfklevend - Gekleurd - 60 x 90 cm - 8mm - Blauw

Kurk prikbord

Zelfklevend

Kleur Blauw

Maat 60 x 90 cm
€36,95
Wij hebben dit op voorraad 1-2 dagen levering
Vandaag besteld morgen verzonden! Andere klanten beoordelen ons met een 8,9

Beschrijving

Zelfklevende kurkplaten van 60x90 cm zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een praktische en stijlvolle oplossing om muren te decoreren en te organiseren. Deze veelzijdige platen bieden talloze voordelen en zijn ideaal voor zowel thuis als op kantoor. Beschikbaar in de kleuren rood, geel, blauw, paars, groen, roze, oranje, wit en zwart, bieden deze platen talloze voordelen en mogelijkheden. Of je nu je woonruimte wilt verfraaien of je kantoor wilt organiseren, zelfklevende platen zijn de perfecte keuze. 


Wat zijn Zelfklevende Kurkplaten?


Zelfklevende kurkplaten zijn gemaakt van hoogwaardig kurk met een sterke, zelfklevende achterkant. Dit betekent dat je geen extra bevestigingsmaterialen zoals spijkers of schroeven nodig hebt om ze aan de muur te bevestigen. De platen hebben een afmeting van 60x90 cm, wat ze perfect maakt voor diverse toepassingen, van prikborden tot decoratieve muurpanelen.


Kenmerken van Zelfklevende Kurkplaten van 60x90 cm




  1. Eenvoudige Installatie Dankzij de zelfklevende achterkant kunnen kurkplaten eenvoudig op elke gladde ondergrond worden aangebracht. Verwijder de beschermlaag en plak de plaat op de gewenste plek. Geen gedoe met gereedschap of bevestigingsmiddelen.




  2. Milieuvriendelijk Kurk is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Het wordt gewonnen uit de schors van de kurkeik, een hernieuwbare bron. Door te kiezen voor kurkplaten, draag je bij aan een groenere en duurzamere wereld.




  3. Geluidsisolatie Kurk heeft uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. Het absorbeert geluid, waardoor het ideaal is voor gebruik in drukke kantoren of gemeenschappelijke ruimtes waar je de geluidsniveaus wilt verminderen.




  4. Warmte-isolatie Kurk is ook een uitstekende warmte-isolator. Het helpt om de temperatuur in de ruimte stabiel te houden, wat bijdraagt aan een comfortabelere leef- of werkomgeving.




  5. Flexibiliteit en Veelzijdigheid Zelfklevende kurkplaten van 60x90 cm kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Gebruik ze als prikbord in je kantoor of keuken om notities en foto's op te hangen, of als decoratieve wandpanelen in je woonkamer of slaapkamer.




  6. Esthetische Waarde Kurk heeft een natuurlijke, warme uitstraling die een rustieke en gezellige sfeer toevoegt aan elke ruimte. Het is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk.




Blauwe zelfklevende platen Deze zorgen voor een kalme en serene sfeer, ideaal voor slaapkamers en kinderkamers. Blauw staat bekend om zijn rustgevende eigenschappen en kan helpen om stress te verminderen. Gebruik blauwe platen om een ontspannen en vredige ruimte te creëren waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.


Zelfklevende kurkplaten van 60x90 cm bieden een breed scala aan voordelen, van eenvoudige installatie en milieuvriendelijkheid tot geluids- en warmte-isolatie. Ze zijn veelzijdig en esthetisch aantrekkelijk, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op elke ruimte in je huis of kantoor. Ontdek vandaag nog de voordelen van zelfklevende kurkplaten en verbeter je ruimte op een stijlvolle en functionele manier.


 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »