Kurkborden van Kurk24.nl

Een kurk prikbord, ook wel een kurkbord genoemd, kan toegepast worden in praktisch elke ruimte van een woning of bedrijfspand. Voor kantoren biedt een kurkbord een duidelijk overzicht van belangrijke papieren of notities. In veel kantoorgebouwen hangt een prikbord, waarop bedrijfsbrede notities hangen. Op deze manier kan iedere werknemer of bezoeker direct de belangrijke mededelingen zien. In diverse huishoudens worden kurk prikborden gebruikt voor het verzamelen en overzichtelijk houden van belangrijke brieven en notities. Prikborden hebben diverse functies, zo is het ook mogelijk om ontvangen (wens)kaarten op te hangen aan een prikbord.

Een prikbord van kurk met lijst, zonder lijst of op maat

Onze prikborden van kurk zijn in vele soorten en maten leverbaar. Wij leveren de prikborden met een lijst en prikborden zonder lijst. Het is bij Kurk24 mogelijk om je prikbord te bestellen in diverse standaard afmetingen. Mochten de standaard afmetingen van de kurkborden niet afdoende zijn kunnen wij ook een kurkbord op maat maken. 

Ons grote assortiment kurk prikborden

Onze collectie kurk prikborden is op dit gebied dan enorm uitgebreid. Behalve de standaard prikborden zijn er ook prikborden leverbaar in hippe en moderne kleuren. Ook is het mogelijk een prikbord op maat te laten maken, zodat het bord precies de afmetingen van uw keuze heeft. Ons assortiment bestaat in totaal uit ruim 180 producten op het gebied van prikborden.

Unieke prikborden met een wereldkaart of landkaart

Naast een kurkbord met een standaard uiterlijk bieden wij ook een ruim assortiment kurkborden met een afdruk van een wereldkaart of landkaart er op. Deze kurkborden worden veelal in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor ook speciale aanvragen voor deze wereld of landkaart prikborden mogelijk zijn. Zo is het mogelijk om een bord te bestellen, waarop een specifiek werelddeel is gedrukt.

Kurkborden in unieke vormen en designs

Een prikbord in de vorm van een zeshoek of bijvoorbeeld een spreekwolk is ook mogelijk. Naast deze voorbeelden kunnen wij nog veel meer soorten prikborden leveren. Denk bijvoorbeeld aan een kurkbord in de vorm van een hart of zelfs van een huis. Mocht u een specifieke wens hebben die niet vindbaar is in ons assortiment, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee om een bord naar wens te maken. Doordat wij beschikken over een eigen fabriek is er enorm veel mogelijk. 

Kurkborden online kopen bij Kurk24.nl

Bij Kurk24.nl beschikken wij over een eigen magazijn met een grote voorraad prikborden. Wanneer je vandaag een prikbord besteld, wordt deze de volgende werkdag al verzonden. Door onze eigen voorraad profiteer je dus van een snelle levering. Daarnaast verzenden wij onze producten naar zowel Nederland als België.