Groot Kurk prikbord op maat

14 resultaten

Groot Kurk prikbord op maat

Groot Kurk prikbord op maat

Kurk prikbord op maat gemaakt met diverse soorten opbouw mogelijk. De kurkborden worden op maat gemaakt bij ons in de werkplaats.

Prikbord op maat met ECO multiplex achterwand

Prikbord op maat met ECO multiplex achterwand is onze meest populaire keuze. Multiplex is lichtgewicht, stevig en beschadigd niet snel. Bovendien is het multiplex wat wij gebruiken ECO multiplex wat ervoor zorgt dat de natuur niet geschaad wordt. Gezien het multiplex zich ook goed laat be prikken is een kurkdikte van 6 mm voldoende. De opbouw van dit prikbord op maat is: 6 mm kurk verlijmd op 10 mm multiplex. 

Prikbord op maat met zachtboard achterwand

Kurk prikborden op zachtboard zijn zeer licht van gewicht en hierdoor eenvoudig te bevestigen. Deze morgen zijn dankzij het lichte gewicht ook aan de wand te verlijmen met onze kurk spuitlijm
De opbouw van dit prikbord is: 6 mm kurk verlijmd op 10 mm zachtboard. 

Prikbord of prikwand op maat, op locatie geïnstalleerd

Wanneer u een groot aantal kurk prikborden wenst te bestellen, of prikborden heeft met grote afmetingen bestaat er de mogelijkheid dat wij de prikborden bij u op locatie komen installeren. Er bestaat de mogelijkheid om kurk vanaf 6 mm dik direct op de wand te verlijmen of gebruik te maken van een achterwand.

De levertijd van op maat gemaakte borden en panelen is 3 tot 7 werkdagen. Heeft u spoed? Neem gerust contact met ons op en wij kijken wat mogelijk is!