Kurk prikbord op maat

15 resultaten

Kurk prikbord op maat

Groot prikbord op maat gemaakt 

Prikbord op maat gemaakt met diverse soorten opbouw mogelijk. De prikborden worden op maat gemaakt bij ons in de werkplaats. 

Prikbord op maat met ECO multiplex achterwand
Een op maat gemaakt prikbord met een multiplex achterwand is onze meest populaire keuze. Multiplex is lichtgewicht, stevig en beschadigd niet snel. Bovendien is het multiplex wat wij gebruiken ECO multiplex wat ervoor zorgt dat de natuur niet geschaad wordt. Gezien het multiplex zich ook goed laat be prikken is een kurkdikte van 6mm. voldoende.  De opbouw van dit prikbord op maat is:  6mm. kurk verlijmd op 10mm. multiplex. 

Prikbord op maat met MDF achterwand
MDF is een goedkopere oplossing dan multiplex. MDF is ook een zeer stabiele achterwand voor een prikbord. Wel is MDF een stuk zwaarder dan multiplex. Bij grote borden is het verstandig deze met minimaal 2 man te monteren.  De opbouw van dit prikbord op maat is: 8mm. kurk verlijmd op 9mm. multiplex. 

Prikbord op maat met zachtboard achterwand
Kurk prikborden op zachtboard zijn zeer licht van gewicht en hierdoor eenvoudig te bevestigen. Deze morgen zijn dankzij het lichte gewicht ook aan de wand te verlijmen met onze kurk spuitlijm
De opbouw van dit prikbord is: 6mm. kurk verlijmd op 10mm. zachtboard. 

Wij kunnen een prikbord maken in de door u gewenste afmetingen. De maximale afmeting is 240 x 120 cm.  Wenst u een offerte voor een breder of langer prikbord, dan graag even contact via ons contactformulier

Prikbord / prikwand op maat, op locatie geinstalleerd:
Wanneer u een groot aantal prikborden wenst te bestellen, of prikborden heeft met grote afmetingen bestaat er de mogelijkheid dat wij de prikborden bij u op locatie komen installeren. Er bestaat de mogelijkheid om kurk vanaf 6mm. dik direct op de wand te verlijmen of gebruik te maken van een achterwand.

De levertijd van op maat gemaakte borden en panelen is 2 tot 5 werkdagen. Heeft u spoed? Neem gerust contact met ons op en wij kijken wat mogelijk is!