Punaises & pushpins in vele soorten en maten

18 resultaten

Punaises & pushpins in vele soorten en maten

Bent u op zoek naar punaises of pushpins? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u verschillende soorten en maten punaises en pushpins kopen. Wij hebben een ruim aanbod aan punaises en pushpins. Dit aanbod bestaat uit de standaard pushpins en punaises in diverse kleuren, maar ook uit punaises en pushpins in originele vormen.

Soorten en maten

Naast de standaard punaises hebben wij allerlei leuke pushpins om uw prikbord of wand helemaal af te maken. Een greep uit ons aanbod: hartjes pushpins, houten pushpins (standaard, rond of vierkant), pushpin knijpers, pushpin Clips (zilver of rosé goud) en verschillende soorten vlaggenspelden. De pushpin knijpers en Clips zijn ideaal om uw mooiste beeldmateriaal op te kunnen hangen zónder deze te beschadigen. Eindeloos variëren met foto’s en tekeningen is met deze knijpers en Clips een eitje!

Vlaggenspelden

Vlaggenspelden zijn onmisbaar op een wereldkaart. Perfect voor de reizigers onder ons. Gebruik de vlaggenspelden om aan te geven waar u heen gereisd bent. Prik hier een foto aan en het plaatje is compleet. Zo kunt u alle mooie herinneringen in kaart brengen. U kunt kiezen voor mooie gekleurde vlaggenspelden, of vlaggenspelden die de vlaggen van elk continent vertegenwoordigen.

Push pins - Gekleurd - 100 stuks
Sale

€3,95

€4,95

Beschikbaar

Pushpin knijpers - hout - 20 stuks
Sale

€12,50

€16,95

Beschikbaar

Vierkante houten pushpins - 30 stuks
Sale