Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Geëxpandeerde kurkplaten

6 resultaten

Geëxpandeerde kurkplaten
Geëxpandeerde kurkplaten zijn zeer isolerend, waterbestendig en ecologisch verantwoord!
€ 0,00
€ 15,00

Isoleren met geëxpandeerde kurkplaten

De geëxpandeerde kurkplaten zijn geheel ecologisch en uiterst geschikt voor isolatie. De isolerende eigenschappen van het kurk zijn erg goed en het is volledig recyclebaar. Ook zijn de platen bestand tegen ongedierte en chemicaliën. Een bijkomend voordeel is dat de kurkplaten zich eenvoudig laten monteren.

Toepassingen geëxpandeerd kurk

Het hoofd doel van geëxpandeerd kurk is isolatie. De kurk wordt gebruikt voor thermische en akoestische isolatie, dit kan zowel op wanden als plafonds toegepast worden. Vanwege de vocht doorlatende eigenschappen en volledige maatvastheid kunnen deze kurkplaten ook buiten worden toegepast. Zo is het mogelijk om daken en gevels volledig te bekleden met dit kurk. 

Hoe zijn de kurk isolatieplaten te monteren? 

Voor gebruik binnenshuis is het aan te raden de kurkplaten te monteren met onze tweezijdige contactlijm. Deze lijm is geschikt voor montage op alle poreuze ondergronden zoals hout, steen, beton of ander plaatmateriaal. Voor gebruik buitenshuis is het aan te raden om een watervaste montagekit toe te passen.