Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gevelisolatie met kurk

5 resultaten

Gevelisolatie met kurk
Bekleed je gevel met duurzame kurkplaten. Deze gevelkurk is ecologisch, duurzaam en thermisch + akoestisch isolerend. Ga voor natuurlijke isolatie met deze gevelplaten.
€ 0,00
€ 35,00
Gevelkurk - Wave S1 - 100 x 50 - 40mm
Sale
Gevelkurk - Wave L2 - 100 x 50 - 70mm
Sale

Deze gevelkurk is een collectie kurkplaten welke speciaal ontwikkeld zijn voor het bekleden van gevels. Deze kurkplaten zorgen voor een optimale isolatie van de gevel + de gevel zal hier waterdicht van worden.

Deze kurkplaten zijn geproduceerd om buiten gebruikt te worden. De gevelkurk is dus bestand tegen weersinvloeden. 

Isolatie op basis van kurkschors is waarschijnlijk het oudste isolatiemateriaal bekend bij de mens. Onder druk van verscheidene kunstmatige alternatieven raakte dit materiaal de voorbije decennia ietwat op de achtergrond.

In deze situatie komt stilaan maar zeker verandering en dit vooral door de uitstekende thermische en akoestische eigenschappen van dit 100 % natuurlijk product.

De geëxpandeerde isolatieplaten met een densiteit van 110/120 kg/m³ welke courant voor spouw- of dakisolatie gebruikt worden zijn uit voorraad leverbaar in diktes van  20 en 50 mm ofwel 2 en 5 centimeter