Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Kurkschors platen

8 resultaten

Kurkschors platen
Kurkschors platen zijn zeer decoratief om toe te passen als wandbekleding. Ook kunnen de platen dienen als achterwand van een terrarium of aquarium.
€ 0,00
€ 50,00

Kurkschors

De meest natuurlijke vorm van onze wandkurk zijn onze kurkschors platen. De platen zijn opgebouwd uit kurkbast welke verlijmd zit op een perskurk drager. Doordat er diverse stukken kurkbast in elkaar geperst zijn ontstaat er een mooi 3D effect bij deze wandkurk.

De kurkplaten zijn ook zeer geschikt om als achterwand in een terrarium of aquarium gebruikt te worden.

Aquarium achterwand

De natuurlijke uitstraling maakt dat onze kurkschors platen perfect te gebruiken zijn als achterwand voor een aquarium. Het voordeel van kurkschors is dat het zich niet volzuigt en dat het meerdere jaren onveranderd mooi blijft. Zorg hierbij dat de kurk achterwand net iets boven het waterniveau uitkomt. Dit geeft een ultieme natuurlijke uitstraling. 

Wij bieden momenteel vijf verschillende soorten platen welke u bij ons kunt bestellen. Van deze soorten hebben wij altijd enkele kurkplaten in de aanbieding!

Toepassing
Achterwand voor een terrarium
Achterwand voor een aquarium
Decoratieve wandbekleding
Hobby & knutselen

De platen zijn uiteraard ook te bekijken in onze showroom. Hierbij is het ook mogelijk de kurkplaten direct mee te nemen. De platen zijn uit eigen voorraad leverbaar!