Zelfklevende kurkplaten

10 resultaten

Zelfklevende kurkplaten
Zelfklevende kurkplaten
De kurkplaten op deze pagina zijn voorzien van een zelfklevende laag. Hierdoor zijn de kurkplaten gemakkelijk te bevestigen.
 
Onze zelfklevende kurkplaten zijn leverbaar in verschillende diktes en formaten. De zelfklevende platen zijn leverbaar in de volgende diktes: 6, 8 & 10 mm.
De zelfklevende platen zijn leverbaar in de volgende formaten:60 x 90 cm. & 20 x 30 cm.
 
Het formaat 60 x 90 cm is een maat die u vaak terug ziet in onze producten, dit is een van de meest gebruikte formaten als het gaat om kurkplaten.
 
Verwerking
Om er voor te zorgen dat de platen goed blijven zitten, adviseren wij u om de platen te monteren bij een minimum temperatuur van 15 graden. Voor u de kurk op de muur monteert dient deze goed te worden ontvet voor een goede hechting. 
 
Toepassing
De zelfklevende kurkplaten worden vaak toegepast als prikbord, deze zijn hier uitermate geschikt voor. Wanneer u een zachte achterwand heeft, denk hierbij aan een houten of gips wand kunt u gebruikt maken van een  plaat met een dikte van 6 mm. Is de muur van een hard materiaal dan adviseren wij u om te kiezen voor een plaat van 8 of 10 mm dik. Dit omdat de meeste punaises een schacht hebben van zo'n 8 mm lang.
€ 0,00
€ 30,00