• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Klik Kurkvloer leggen (prijs per m²)

Ons vakkundig montage team legt je kurkvloer zorgvuldig in elke ruimte. De getoonde prijs is de prijs per m² vkurkvloer. Wij verzorgen het leggen van alle soorten kurkvloeren, waarbij het ook mogelijk is om (tegen meerprijs) de ondervloer te egaliseren.
€15,95
Wij hebben dit op voorraad
Andere klanten beoordelen ons met een 8,9

Beschrijving

Dit betreft het leggen van een klik kurkvloer 


Ons montageteam legt kurkvloeren in elke ruimte: van woonkamers en slaapkamers tot keukens en kantoorruimtes. Met een goed gelegde kurkvloer profiteer je van een langere levensduur, waardoor je meer waar voor je geld krijgt.


Het is mogelijk om alle soorten kurkvloeren te laten leggen, waaronder klik kurkvloeren en voorgelijmde kurkvloeren. Ook is het mogelijk om, tegen meerprijs, een visgraat vloer te laten leggen.


Vloeroppervlakte en bijkomende kosten


Wij geven graag altijd een goed beeld van de kosten. Het is mogelijk om een vloer te laten leggen wanneer de vloer een oppervlakte heeft van minimaal 20 m². Heb je een kleinere vloer? Dan kunnen wij in overleg de vloer leggen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.


De getoonde prijs voor het leggen van een kurkvloer is exclusief de kosten voor plinten en de montage hiervan en exclusief voorrijkosten. Wil je meer informatie over onze legservice? Stuur neem vrijblijvend contact met ons op per mail of bel ons op 0593-565228.


Ondervloer egaliseren


Is de ondervloer nog niet egaal? Dan adviseren wij deze voor het leggen te egaliseren. Dit kun je zelf doen met behulp van egaline, maar het is ook mogelijk om (tegen meerprijs) de ondervloer te laten egaliseren. Daarbij maken wij gebruik van projectegaline en zorgen wij voor alle benodigde materialen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »