• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Klik kurkvloer en kurk laminaat aanbiedingen

Goedkope klik kurkvloeren vindt u op deze pagina. Wij leveren deze kurkvloeren uit onze eigen voorraad waardoor deze snel leverbaar zijn! Doordat wij grote partijen tegelijk inkopen bij de kurkfabrieken bespaart een kurkvloer aanbieding veel geld!

Goedkope kurkvloeren uit voorraad leverbaar!

Ook goedkope kurkvloeren vind je bij Kurk24. Doorlopend hebben wij mooie en kwaliteit goede kurkvloeren en kurklaminaat in de aanbieding. Deze vloeren, waaronder klik kurkvloeren, zijn uit onze eigen voorraad leverbaar!

Kant en klaar gelakte kurkvloeren

Kant & klaar gelakte kurkvloeren van Kurk24 zijn klaar voor gebruik! Deze vloeren zijn in de fabriek al voorzien van 3 laklagen waardoor de vloer goed beschermd is en direct belast mag worden. De vloeren zijn veelal voorzien van een zijdeglans laklaag, deze kurklak wordt het meeste toegepast en zorgt ervoor dat kurkvloer haar natuurlijke karakter behoudt.

Hoe leg ik een klik kurkvloer?

Een klik kurkvloer is vrij eenvoudig te leggen. Voordat je begint, is het belangrijk dat de ondergrond vlak, droog en schoon is. Gebruik bijvoorbeeld een ondervloer. De kamertemperatuur ligt idealiter tussen de 18 en 25 graden. Je kunt de kurkplanken het beste minimaal twee dagen laten acclimatiseren in de gesloten verpakking. Controleer alle vloeronderdelen, voordat je deze gaat leggen. Voor het natuurlijke uitzetten en inkrimpen van de materialen moet er een beetje ruimte tussen de vloer en de muur overblijven. Dit kun je wegwerken met plinten en afdeklatten. Voor het leggen gebruik je het volgende stappenplan:

Stap 1:

Begin met de eerste rij in de kamer, met de tand/veer naar de muur gericht. Houd rondom bij de muren een ruimte van 7 tot 10 millimeter ruimte over. Hier kun je eventueel afstandhouders voor gebruiken.

Stap 2:

De laatste strook kun je op maat krijgen met een afbreekmes. Zorg ervoor dat de kopse verbindingen tussen de rijen minimaal 20 tot 30 centimeter uit elkaar liggen. 

Stap 3:

De klik kurkvloer klik je eerst aan de kopse kant in elkaar, daarna aan de lange zijde. Dit doe je in een hoek van ongeveer 30 graden. Vervolgens kun je de plank rustig aankloppen met een rubberen hamer. Hierbij kun je ook een aanslagblok gebruiken. 

Stap 4:

Zijn alle onderdelen gelegd, dan kun je deze stof- en vetvrij maken. Daarna kun je plinten en afdeklatten aanbrengen.

Voordelen van een kurkvloer

Een goedkope kurkvloer is niet alleen duurzaam en ecologisch verantwoord, maar biedt ook een tal van andere voordelen waarvan het woongenot alleen maar beter zal worden!

  • Een kurkvloer is altijd lekker warm en ideaal om zonder schoenen te belopen.
  • Geluid en trillingen worden gedempt.
  • Door de veerkrachtige werking is het kurk een gezonde keuze voor uw benen en rug.
  • Kurk is extreem sterk en heeft een hoge drukbestendigheid.

Mocht je twijfelen of een goedkope kurkvloer bij je zal passen, dan is het altijd mogelijk een monstertegel bij ons te bestellen.

Ben je op zoek naar een speciale soort of speciaal type kurkvloer laat dit dan ook gerust weten. Wij staan in nauw contact met diverse kurk producenten en kurk fabrieken.

Bekijk de vloeren in onze ruime showroom!

Woensdag tot en met Zaterdag van 10:00 tot 16:00 geopend.

Wij hebben een eigen legservice voor montage van de kurkvloeren!

Alle prijzen zijn per m2 / aantal is per m2 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »