• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Restpartij PVC vloeren

Ben je op zoek naar een restpartij PVC vloer? Bij Kurk24 komt het soms voor dat er delen vloer over blijven van een groot project.

PVC vloer restpartij

Net als bij de kurkvloeren uit onze winkel, zijn deze restpartij PVC vloeren van de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat er geen beschadigingen aanwezig zijn. Ze zijn simpelweg over en worden daarom tegen een lagere prijs aangeboden. De aangegeven prijzen gelden voor een complete partij, waarbij het totale aantal m² in de beschrijving wordt aangegeven. Voor alle vloeren geldt: op=op.

Wat is een PVC vloer met kurk?

Een PVC klikvloer met houtlook is een kurkvloer met een PVC bovenlaag en een onderlaag van kurk. Normaal gesproken isoleert een PVC vloer al erg goed, maar met de kurk onderlaag isoleert de vloer nog beter. Hierdoor vloeit er nog minder warmte weg. Bovendien zorgt de onderlaag voor een nog betere demping van geluid. Onze restpartijen bestaan uit Wicanders PVC en Granorte PVC vloeren.

Voordelen van een vloer met kurk

Naast dat het een natuurlijk en duurzaam product is, heeft kurk, zoals hierboven ook beschreven, in combinatie met PVC veel voordelen. We zetten de voordelen even op een rij:

  1. De vloer biedt uitstekende isolatie dankzij de kurk onderlaag.
  2. Het is zeer eenvoudig te onderhouden en schoon te maken.
  3. Kurk heeft een dempend effect, waardoor het geluid van bijvoorbeeld hakken of meubilair dat wordt verplaatst, wordt opgevangen en geabsorbeerd. Daarom kiezen veel mensen voor kurk vanwege zijn geluiddempende eigenschappen.
  4. Kurk dempt ook het geluid van dingen die op de vloer vallen, zoals een glas of een boek.
  5. PVC vloeren zijn dankzij de vele verschillende prints bijna niet te onderscheiden van houten vloeren.

Ben je op zoek naar een PVC vloer met de extra voordelen van kurk, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Bestel vandaag nog onze restpartij PVC vloeren met kurk onderlaag en geniet binnen 2 dagen van je nieuwe vloer.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »