Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Klikvloer

134 resultaten

Klikvloer
Zwevende kurkvloeren of klik kurkvloeren zijn vloeren die u met de ''cliq'' techniek kan leggen, op deze manier wordt een kurkvloer leggen net zo makkelijk als het leggen van een laminaat vloer! Zwevende kurkvloeren zijn er in diverse uitvoeringen: Kurkvl
Granorte NATURTrend Castello
Sale

€35,95

€38,95

Beschikbaar

Er zijn fantastische voordelen aan het kopen van een kurkvloer, waardoor de populariteit enorm toeneemt. Bij het leggen van een kurkvloer verwacht je niet dat er veel verschillende mogelijkheden zijn echter naast plak kurkvloeren zijn er ook klikkurkvloeren. Dit zijn kurkvloeren die met een kliksysteem worden bevestigd. Voor deze vloeren is geen lijm nodig, waardoor het verplaatsen van de vloer zeer eenvoudig is. De verschillende opties kunt u eenvoudig online bij ons bestellen. U kunt de vloeren ook bekijken in onze showroom. De showroom van Kurk24.nl is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 14:00 uur.

 

Voordelen van kurkparket
Kurkparket heeft een aantal voordelen. De vloeren hebben een lange levensduur, zijn zeer onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, isolerend en warmtegeleidend, veerkrachtig en te combineren met vloerverwarming. Wat houdt u tegen om een ​​bestelling te plaatsen in onze winkel na het zien van deze voordelen? Mocht u vragen hebben, dan helpen we u graag verder via onze klantenservice.

 

Wicanders kurk parket
Wicanders gaat meer over stilte, meer warmte, meer loopcomfort en gemak in onderhoud. De voordelen van de Wicanders kurkvloeren worden over de hele wereld gewaardeerd! Het gebruik van kurk als parketmateriaal is een garantie voor maximale veiligheid en comfort voor de gebruikers. Kurkproducten zijn 100% biologisch en natuurlijk, dus ze kunnen ook worden gebruikt bij allergieën - ze elimineren het risico op schimmel, zijn waterdicht en rotbestendig, nemen geen stof op, dus kurkvloeren kunnen ook met succes worden gebruikt door astmapatiënten.

Kurkparket combineert opmerkelijke esthetische kwaliteiten, verkrijgbaar in vele tinten en patronen, met extreme duurzaamheid en ecologie. In tegenstelling tot houten parket heeft de kurkvloer een hoge weerstand tegen vocht. Bekijk de beschikbare patronen en kleuren en neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Kurk laminaat
Een kurkvloer kan bestaan ​​uit de bekende kurktegels of kurkparket. Dit zijn kurkplaten die in tegels of stroken worden gesneden en op de ondervloer worden verlijmd. Hierdoor ontstaat een eenheid met de ondergrond. Het heeft echter ook een nadeel. Als u bijvoorbeeld gaat verhuizen, kunt u de kurkvloer niet meenemen naar een andere ruimte om deze weer opnieuw te gebruiken. Tegenwoordig is er een oplossing voor dit probleem: kurklaminaat. Als je weet dat een kurkvloer slechts tijdelijk in een ruimte geplaatst mag worden, dan kun je kiezen voor kurklaminaat, ook wel een kurkklikvloer genoemd. Het kurklaminaat wordt zwevend gelegd. Het is een kurklaminaat met een boven- en onderlaag van kurk met daartussen een HDF-houten paneel. Ook is er een kurklaminaat met een kurk-onderlaag, een mooie kurk-tussenlaag met een transparante PVC-toplaag. De PVC toplaag zorgt voor een slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer. En dan is er nog het kurklaminaat dat bestaat uit een kurkonderlaag en een transparante PVC-toplaag. De kurklaag van het kurklaminaat kan met elke afbeelding of kleur gedecoreerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een decor van hout of natuursteen.

Wat zijn de voordelen van kurklaminaat?
Een kurklaminaatvloer heeft meer voordelen dan een gewone laminaatvloer. De temperatuur van de vloer voelt prettiger aan doordat de kurkvloer de warmte beter opslaat. Een ander voordeel is dat kurklaminaat een dempend effect heeft. U kunt stappen mogelijk minder goed horen als u erop loopt. Dit zorgt ervoor dat de vloer comfortabel is voor kinderen om op te spelen. Kurklaminaat dempt niet alleen geluid naar boven, maar ook naar beneden. Kurklaminaat is daarom erg geschikt om in een appartement te leggen.

Kurkparket en kurklaminaat leggen
Onze kurkvloeren hebben een kliksysteem waarmee je de planken in een mum van tijd zelf legt. Wij adviseren het volgende: Zorg voor een schone en vlakke ondergrond, laat de planken minimaal 2 dagen acclimatiseren in de gesloten verpakking alvorens te leggen. De kamer moet een temperatuur hebben van minimaal 18 graden Celsius. Gebruik afstand houders om een ​​afstand van 10 mm tot alle muren en vaste objecten te houden. Bij het leggen dienen de planken een onderlinge afstand van minimaal 30 cm te hebben.

Ecologische voordelen van kurk

Kurk voor kurkvloeren wordt gemaakt van de kurkschors. Dit betekent dat alleen de buitenkant van de boom wordt gebruikt om kurkvloeren te maken. De eik wordt verder niet beschadigd en de bast is binnen zeer korte tijd volledig hersteld en kan weer worden geoogst. De meeste kurkeiken groeien in Portugal. Kurkvloeren worden terecht beschouwd als duurzame, ecologische vloeren, omdat de grondstof - het natuurlijke materiaal kurk - snel groeit zonder grote schade aan de natuur aan te richten. Ook voor kurklijm, kurktakken, kurkrollen en yogablokken bent u bij ons aan het juiste adres.

De juiste verzorging van kurkparket en kurklaminaat

Dankzij de beschermende toplaag van de afzonderlijke kurkvloeren onderhoud je een kurkvloer eenvoudig. Stofzuigen is voldoende voor wekelijkse reiniging. Licht hardnekkige vlekken kunnen met een licht vochtige doek of dweil (zuiver water) worden weggepoetst. Dat is alles wat nodig is om uw kurkvloer goed te onderhouden.