Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Wicanders Cork Essence kurkvloer

12 resultaten

Wicanders Cork Essence kurkvloer
Cork Essence kurkvloeren van Wicanders zijn natuurlijke kurkvloeren voorzien van een slijtvaste laklaag. Door de kurk toplaag is een Cork Essence kurkvloer een warme en stille oplossing.

Cork Essence

Door het gebruik van twee lagen kurk zijn de Cork Essence vloeren zeer warm en stil.  De Corktech technologie van Wicanders zorgt voor een kurkvloer met unieke en zeer isolerende eigenschappen. Naast dat het een duurzame vloer is met een moderne look is een kurkvloer ook zeer milieubewust.

Slijtvaste kurkvloeren

De vloeren worden afgewerkt met een hoogwaardige lak zodat de kurkvloer slijtvast is en door het hele huis gelegd kan worden.

Bij de productie van Cork Essence vloeren wordt enkel hoogwaardig kurk fineer gebruikt, wat zorgt voor een duurzame en luxe ogende kurkvloer.

Kurkvloer met een betonlook

Voor degene die graag alle voordelen van een kurkvloer wil maar wel de industriële look van een betonvloer wil is de Cork Essence lijn van Wicanders de juiste keuze. Dit omdat bij de volledige lijn hoogwaardig kurk fineer gebruikt is.

Naast de Cork Essence lijn, bieden wij ook de goedkopere Cork Go lijn aan. De Cork Go vloeren zijn ook een prima oplossing voor een natuurlijke en duurzame kurkvloer!


Bekijk de vloeren ook in onze kurk winkel! 

De openingstijden van onze kurk woonwinkel zijn als volgt:

Woensdag tot en met vrijdag:   09:00 tot 17:00
Zaterdag:                                      09:00 tot 16:00