Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Wicanders Cork Essence kurkvloer

11 resultaten

Wicanders Cork Essence kurkvloer
Cork Essence kurkvloeren van Wicanders zijn natuurlijke kurkvloeren voorzien van een slijtvaste laklaag. Door de kurk toplaag is een Cork Essence kurkvloer een warme en stille oplossing.

Wicanders Cork Essence

Stijlvol, charme en verfijning. Cork Essence drukt zijn persoonlijkheid uit door de unieke ontwerpen en formaten die zijn afgestemd op moderne trends in het interieurontwerp. De ideale vloer voor het creëren van sfeer en charme, gecombineerd met het unieke comfort van kurk en de prestatie-eisen van residentiële en commerciële toepassingen met matige belasting. De collectie bestaat uit meer dan 10 kurkvloeren met een kurkdesign. 

De dubbele kurklaag zorgt voor uitstekende thermische/ akoestische prestaties en extra comfort. De kurkvloeren leveren wij kant en klaar gelakt met een WRT-laklaag (wear resistance technology), deze lak is milieuvriendelijk en op basis van een keramische samenstelling die zorgt voor een zeer sterke slijtlaag met een lange levensduur.

Wilt u de vloer in het echt zien? U bent van harte welkom in onze showroom te Westerbork om het ruime assortiment te bezichtigen onder het genot van een kopje koffie/thee. 
U kunt ook een sample aanvragen.

Specificaties:
Afmetingen: 905 x 295mm en ca. x 10,5mm dik
V-Groef: Geen
Kliksysteem
Pakinhoud: 2,136m² (u besteld per m², niet per pak)

Opbouw:
 - Beschermende laklaag WRT
 - Kurkfineer
 - Geagglomeerde kurk 3,2mm
 - High Density vezelplaat met Corkloc-system
 - Geïntegreerde kurkonderlaag 1,2mm

Garantie:
Voorzien van 15 jaar fabrieksgarantie bij huishoudelijk gebruik. Wanneer de kurkvloer commercieel wordt gebruikt bedraagt de garantie 5 jaar. 

LET OP: Prijs/ te bestellen per m²