Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Wicanders Cork Go kurkvloer

20 resultaten

Wicanders Cork Go kurkvloer
Wicanders Cork Go is een collectie kant en klaar gelakte kurkvloeren. De vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen dankzij het kliksysteem. De combinatie van een kurk toplaag en kurkonderlaag zorgt ervoor dat deze vloeren zeer warm en geluidsdempend zijn.
Wicanders Cork Go Desire
Sale

€44,95

€47,45

Beschikbaar

Wicanders Cork Go Moment
Sale

€36,15

€36,15

Beschikbaar

Wicanders kurk

Wicanders kurk is een merk van Amorim Revestimtos. Kurkfabriek Amorim is met het merk Wicanders marktleider op het gebied van kurkvloeren. De visie van Wicanders is om kurkvloeren te produceren zonder het milieu hiermee aan te tasten. Wicanders is bekend van onder andere hun Cork Go lijn met vloeren als Wicanders Cork Go Allure of Wicanders Cork Go Desire.

Wicanders kurkvloer

De Wicanders kurkvloeren zijn over de hele wereld leverbaar. Voor elk land wordt een passende collectie opgesteld om zo goed aan de wensen te kunnen voldoen. Wicanders staat dan ook bekend als een merk dat staat voor kwaliteit en uitstekende service. De kurkvloeren worden door Amorim geproduceerd in Portugal. Amorim bezit dan ook over de meest grote kurkfabriek van Portugal. Door de jarenlange ervaring weet Wicanders hoe je een duurzame kurkvloer creëert zonder het milieu hiermee aan te tasten. 

Kwaliteit staat bij Wicanders voorop 

Kwaliteit van de kurkvloeren heeft Wicanders hoog in het vaandel staan, er worden zowel kurkvloeren voor huishoudelijk gebruik geproduceerd als voor projectmatig gebruik. Dit assortiment vloeren gaat elk jaar weer mee met de laatste interieurtrends. Gezien de kurkvloeren voor zowel huishoudelijk gebruik als projectmatig gebruikt worden zijn de kurkvloeren met diverse toplagen leverbaar. In huis is een zachte en comfortabele kurkvloer gewenst maar bij projectmatig gebruik dient de vloer juist een heel sterke toplaag te hebben. 

Ruim assortiment Wicanders PVC kurk 

Wij hebben bij Kurk24 de hele collectie van Wicanders PVC in de showroom beschikbaar. Aan de hand van demopanelen kan de kurkvloer naar keuze uitgezocht worden. Uiteraard is het ook mogelijk de kurkvloer demopanelen mee naar huis te nemen om zo in alle rust een keuze te kunnen maken. Ons assortiment Wicanders PVC kurk is uitgebreid, waardoor er talloze mogelijkheden zijn om elke kamer in het huis te voorzien van een kwalitatieve PVC vloer. Bij Kurk24 kunt u ook kurkparket en kurktegels kopen.

Innovatieve structuur

De kurkvloeren zijn opgebouwd uit een innovatieve 3 lagen structuur:

  1. De decoratieve uitstraling is verkregen door middel van het combineren van verschillende natuurlijke kurkvormen, om op die manier dunne lagen fineer te produceren vol authentieke personaliteit.
  2. Een tweede, dikkere laag kurk biedt uitmuntend comfort, geluidsreductie en warmte.

  3. De geïntegreerde onderlaag van kurk versterkt de thermische en akoestische eigenschappen. Dit leidt in zijn geheel tot een stille woon- en werkomgeving en belangrijke energie- en kostenbesparingen.

 

Duurzame vloeren: Wicanders kurkvloeren op basis van innovatieve technologie

Een Wicanders kurkvloer is meer dan alleen een mooie vloer. Een Wicanders kurkvloer is echt duurzaam en staat voor kurk van echte kwaliteit. Alle vloeren zijn van zeer hoge kwaliteit en gemaakt door specialisten, en niet onbelangrijk: geïnspireerd door de natuur. Grondstoffen uit de natuur vormen de basis voor alle ecologische en stijlvolle Wicanders kurkvloeren. Het merk is zeker niet nieuw in de wereld van kurkvloeren: Wicanders maakt deze prachtige, natuurlijke vloeren al sinds 1868.

 

Zijn Wicanders kurkvloeren duurzaam?

Het merk staat niet alleen bekend om zijn duurzame vloeren, maar ook om zijn hoge kwaliteitsnormen en unieke, comfortabele vloersystemen. Het oog wil natuurlijk ook wat, want een vloer is de basis van je inrichting. Geen zorgen, de kurkvloeren van Wicanders zijn altijd in lijn met de laatste vloertrends.