Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Wicanders Stone Essence

14 resultaten

Wicanders Stone Essence
Stone Essence is een collectie kurkvloeren met een print van steen. De vloer biedt de maximale voordelen van kurk. Door de meerdere lagen kurk, voelen deze vloeren bovendien erg comfortabel en zijn ze geluidsdempend.
Wicanders Stone Essence Azulejo Cellar
Sale
Wicanders Stone Essence Azulejo Cityzen
Sale
Wicanders Stone Essence Azulejo Forest
Sale
Wicanders Stone Essence Azulejo Sand
Sale
Wicanders Stone Essence Beton Corten
Sale
Wicanders Stone Essence Beton Nordic
Sale
Wicanders Stone Essence Concrete Corten
Sale
Wicanders Stone Essence Concrete Nordic
Sale
Wicanders Stone Essence Concrete Urban
Sale

Wicanders Stone Essence

Deze comfortabele collectie bestaat uit verschillende lagen kurk, bedrukt met steenmotieven. De Wicanders Stone Essence zijn hoogwaardige kwaliteitsvloeren. Door de meerdere lagen kurk, voelt het erg comfortabel en zorgt het voor een geluidsdempend effect. 

Wilt u de vloer in het echt zien? U bent van harte welkom in onze showroom te Westerbork om het ruime assortiment te bezichtigen onder het genot van een kopje koffie/thee. 
U kunt ook een sample aanvragen.

Product specificaties:
Afmeting: 905 x 295 x 10,55mm
Vellingkant: Geen vellingkant
Sluitsysteem: Zwevend 2G
Gebruiksklasse 32 Commercieel 23 Residentieel

Opbouw:
Toplaag: Beschermde Toplaag
Decoratie Hoge resolutie beeld
Geagglomereerde Kurk 3,2mm
Vezelplaar met hoge dichtheid met corkloc
Geintegreerde kurk onderlaag van 1,2mm

Bij montage op een betonvloer is een vochtscherm altijd vereist. Wij raden aan om de Alufoam ondervloer te bestellen, deze is vochtwerend en biedt extra isolatie.

Wicanders 

Wicanders kurk is een merk van Amorim Revestimtos. Kurkfabriek Amorim is met het merk Wicanders marktleider op het gebied van kurkvloeren. De visie van Wicanders is om kurkvloeren te produceren zonder het milieu hiermee aan te tasten. Wicanders is bekend van onder andere hun Stone Essence lijn  met vloeren als Beton Nordic of Concrete Midnight

Wicanders kurkvloer

De Wicanders kurkvloeren zijn over de hele wereld leverbaar. Voor elk land wordt een passende collectie opgesteld om zo goed aan de wensen te kunnen voldoen. Wicanders staat dan ook bekend als een merk dat staat voor kwaliteit en uitstekende service. De kurkvloeren worden door Amorim geproduceerd in Portugal. Amorim bezit dan ook over de meest grote kurkfabriek van Portugal. Door de jarenlange ervaring weet Wicanders hoe je een duurzame kurkvloer creëert zonder het milieu hiermee aan te tasten. 

Kwaliteit staat bij Wicanders voorop 

Kwaliteit van de kurkvloeren heeft Wicanders hoog in het vaandel staan, er worden zowel kurkvloeren voor huishoudelijk gebruik geproduceerd als voor projectmatig gebruik. Dit assortiment vloeren gaat elk jaar weer mee met de laatste interieurtrends. Gezien de kurkvloeren voor zowel huishoudelijk gebruik als projectmatig gebruikt worden zijn de kurkvloeren met diverse toplagen leverbaar. In huis is een zachte en comfortabele kurkvloer gewenst maar bij projectmatig gebruik dient de vloer juist een heel sterke toplaag te hebben.