• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Wicanders Wise Wood Start Green Design

Wil je deze prachtige vloeren zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Westerbork, waar je alle collecties kunt bekijken en zelfs vooraf samples kunt aanvragen. Of ontdek de collectie online op www.kurk24.nl

Een duurzame optie voor wie op zoek is naar de populaire houtlook, maar met het comfort en duurzaamheid van kurk.

De kurk klikvloeren uit de collectie Wood Start Green Design hebben een zeer realistische houtprint. Deze collectie is ontworpen om te voldoen aan de eisen van elke levensstijl, met garantie op akoestisch en thermisch comfort. De houtvisuals zijn gemaakt door middel van een digitale afdruk in zeer hoge resolutie, zodat er geen bomen worden gekapt. 

Garantie van maar liefst 20 jaar voor huishoudelijk gebruik met een gebruiksklasse 23, wat betekend dat het geschikt is voor intensief gebruik!

Waarom Wicanders Wise?

Comfort

Stilte

Kurk staat bekend als een zeer effectieve natuurlijke geluiddemper vanwege de unieke structuur van de cellen, die fungeren als akoestische isolatoren. Vergelijkende tests van loopgeluid tussen kurk- en laminaatvloeren laten zien dat kurkvloeren opmerkelijke resultaten behalen, met een vermindering van het loopgeluid tot wel 53%.

Natuurlijke thermische isolatie

De natuurlijke warmte-isolerende eigenschappen van kurk maken de vloeren van Wicanders buitengewoon energiezuinig. Ze zorgen voor een comfortabel gevoel, zelfs wanneer u op blote voeten loopt, en handhaven een optimale temperatuur gedurende het hele jaar. Dit draagt bij aan een algeheel gevoel van welbehagen en comfort.

 

Gezondheid

Loopcomfort

Dankzij de dempende eigenschappen en het comfortabele gevoel is kurk bijzonder geschikt voor het bevorderen van het evenwicht en welzijn van ons lichaam. De natuurlijke flexibiliteit van dit materiaal zorgt voor soepelheid bij beweging, waardoor de impact op ons lichaam wordt verminderd en spanningen worden verlicht.

Kwaliteit van binnenlucht

De vloeren van Wicanders voldoen aan strenge kwaliteitsnormen voor de binnenlucht. Ze zijn uitvoerig getest op meer dan 2000 mogelijke chemicaliën, waardoor ze een gezonde en veilige binnenluchtkwaliteit garanderen.

 

Prestatie

Impact weerstand

Dankzij de veerkracht en samenpersbaarheid van kurk kan het materiaal zich aanpassen aan druk. Zelfs wanneer het wordt samengedrukt, behoudt kurk zijn elasticiteit en keert het terug naar zijn oorspronkelijke vorm en volume zonder enige vorm van schade.

Ontworpen om te presteren

De producten van Wicanders zijn zorgvuldig ontworpen om te presteren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Ze bieden buitengewone stabiliteit en uitzonderlijke prestaties, waardoor ze bestand zijn tegen zware belastingen en langdurig gebruik.

 

Duurzaamheid

Wicanders laat zich inspireren door de natuur en streeft naar een unieke balans tussen het ontwikkelen van innovatieve producten en het behoud van het milieu.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »