Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Kurkvloer Legservice

2 resultaten

Kurkvloer Legservice
Wilt u uw kurkvloer vakkundig laten leggen of een ondervloer door ons laten egaliseren? Dat kan met onze legservice. Bekijk hieronder de prijzen.

Kurkvloer door ons latten leggen

Wanneer je een kurkvloer hebt aangeschaft dient deze natuurlijk nog wel te worden geplaatsen. Een kurkvloer leggen moet eigenlijk in één keer goed gaan, anders kan het zijn dan je de tegen of stuk kurk rol moet weggooien en je het hele stappenplan kurkvloer leggen opnieuw moet doen. Het is daarom verstandig om er even goed voor te gaan zitten en het werk niet af te raffelen.

Legservice door Kurk24

Heb je geen tijd of wil je liever dat alles in één keer door een deskundige wordt geplaatst dan bieden wij ook een legservice aan. Zowel klik kurkvloer als plak kurkvloeren kunnen wij vakkundig voor je monteren, met garantie.

Wij bieden deze legservice in heel Nederland aan, ook het egaliseren van vloeren is mogelijk! Onze prijzen voor de legservice gelden bij een afname van minimaal 20 m2.

Wil je meer informatie over onze legservice? Stuur ons een mailtje of bel ons op 0593-565228.