Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Amorim Wise kurkvloeren

31 resultaten

Amorim Wise kurkvloeren
De Amorim WISE collectie bestaat uit kurkvloeren zonder PVC, die 100% waterdicht zijn en bovendien duurzaam. Verkrijgbaar met kurk of houtprint, bekijk alle vloeren hieronder.

WISE by Amorim

De Amorim Wise collectie zijn kurkvloeren van een volledig natuurlijke grondstof en zijn biologisch afbreekbaar, hernieuwbaar en recycleerbaar. Amorim Wise is een duurzame keuze met eindeloze voordelen. Zij helpen het milieu te beschermen (klimaat positief) en zorgen voor het comfort en het welzijn van de mensen. Met hun opmerkelijk negatieve koolstofvoetafdruk bevatten Amorim Wise vloeren meer CO2 dan er tijdens de productie wordt uitgestoten, waardoor de opwarming van de aarde wordt tegengegaan. De Amorim Wise collectie bestaat uit watervaste kurkvloeren.

WISE is een duurzame, niet-PVC, zwevende oplossing die 100% watervast is, waardoor het de ideale keuze is voor elke ruimte zonder beperkingen. Met een Cork Rigid Core voor versterkte dimensionale stabiliteit en een superieure slijtvastheid is WISE geschikt voor elk residentieel of commercieel project. In de meerlaagse structuur van de Amorim Wise vloeren is kurk verwerkt, wat een superieur gevoel van comfort geeft, zowel thermisch als akoestisch. De natuurlijke elasticiteit van het materiaal leidt tot comfort en bewegingsvrijheid. De effecten op ons lichaam worden verlicht en de spanning vermindert.

De collectie is verkrijgbaar met kurk of houtprint!

 

LET OP: Laat de vloer minimaal 24 uur acclimatiseren in de ruimte waar het wordt verwerkt met een temperatuur van 18 tot 28 graden