Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Wandkurk kopen bij Kurk24.nl

Een kurkwand kan in veel verschillende ruimtes worden geplaatst, hierbij kunt u denken aan de woonkamer, slaapkamer of keuken. Het is niet de bedoeling dat de hele ruimte wordt bedekt met kurktegels, maar één muur brengt wel enige voordelen met zich mee. Kurk is namelijk een multifunctioneel materiaal die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Een kurkwand is een echte blikvanger en geeft een trendy look aan de ruimte.

Kan ik een kurkwand gebruiken als groot prikbord?

Een kurkwand kan ook worden gebruikt als groot kurk prikbord, hier kunt u dan bijvoorbeeld uw boodschappenlijstjes of foto’s aan prikken. Dit kan mooi in de woonkamer of slaapkamer, daarnaast is een kurkwand ook geschikt voor in de badkamer. Doordat kurk waterbestendig is en daarnaast ook nog eens isolerend is het erg praktisch en daarnaast geeft het ook een frisse uitstraling. Bij Kurk24.nl vindt u verschillende kurktegels die u als wandbekleding kunt gebruiken. Deze zijn van een uitstekende kwaliteit en daardoor kaan de wandkurk tegels lang mee.

Topkwaliteit wandbekleding van kurk

Om een natuurlijke en tegelijkertijd ook een chique sfeer in huis te creëren kunt u gebruikmaken van kurk wandbekleding. In de webshop van Kurk24.nl bent u aan het juiste adres voor deze wandkurk tegels. U kunt deze in verschillende soorten en maten bestellen en dat tegen scherpe prijzen. De wandkurk tegels uit ons assortiment zijn te verkrijgen in diverse kleuren, soorten en ook de functie van de tegels verschilt van elkaar. Zo hebben we wandkurk tegels speciaal voor het verbeteren van de akoestiek in een ruimte. Daarnaast vindt u bij ons gekleurde wandkurk tegels, deze tegels geven een unieke uitstraling aan uw interieur.

Naturel wandbekleding voor een natuurlijke uitstraling

Wilt u graag een natuurlijke uitstraling creëren in uw interieur, kies dan voor de naturel wandbekleding. Ook zijn de kurkschors wandbekleding tegels daar erg geschikt voor, deze tegels zijn gemaakt van kurkeik schors dat samen is geperst in een kurkplaat. In Nederland neemt de belangstelling voor exclusieve wandbekleding toe. Met wandkurk creëert u namelijk sfeer in de ruimte en bovendien heeft wandkurk een uitermate goede isoleren werking. Voor wandbekleding op maat moet u dus echt bij Kurk24.nl zijn.

Is het mogelijk om muren te bekleden met wandkurk tegels?

Wilt u graag uw muur bekleden met goede kwaliteit wandkurk tegels? Dan bent u bij Kurk24.nl aan het juiste adres. U vindt bij ons diverse wandtegels van kurk, deze kunt u zelf eenvoudig bevestigen. Naast de kurken wandbekleding kunt u bij ons ook kurkvloeren kopen en ook beschikken wij over diverse soorten kurk op rol. Zo zijn er genoeg mogelijkheden om te kunnen profiteren van de voordelen die kurk met zich mee brengt.

Kan ik een wand bekleden met kurk op rol?

Naast wandkurk tegels neemt kurk op rol ook in populariteit toe als het gaat om het bekleden van een wand. Kurk op rol is in twee varianten verkrijgbaar en makkelijk zelf te monteren. Het voordeel van kurk op rol is dat het op één grote rol te bestellen is in lengtes van 1 meter, 2 meter of 3 meter. Hierdoor is het mogelijk om een groot gedeelte van een wand in één stuk te bekleden.

U kunt voor de wand- en vloerkurk monsters aanvragen om zo de kurk te bekijken samen met de plek waar u het wilt plaatsen. Zo wordt het kiezen van de juiste kurk nog eenvoudiger. Komt u er dan nog niet uit, dan kunt u altijd bij onze klantenservice terecht voor advies en informatie.  

Houd er bij het toepassen van wandkurk rekening mee dat de luchtvochtigheid in de ruimte tussen de 40% en 60% zit. Dit om werking / krimpen van het kurk te voorkomen.