• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Wandkurk montage service

 

U wenst een kurkwand maar durft de montage zelf niet aan...

Dat kurk is natuurproduct is, zal vast geen verassing zijn. Kurk wordt namelijk gemaakt uit de schors van de kurkeik. Kurk kan een beetje gaan krimpen/uitzettend door verschil in luchtvochtigheid/temperatuur. Dat is de reden waarom kurkplaten verlijmd (hele oppervlakte) moet worden op de ondergrond. Zo dient u rekening te houden met enkele zaken waaronder:

  - acclimatiseren
  - juiste lijm

Onze montageservice komt graag naar u toe om toch de kurkwand van uw dromen te realiseren. Wij monteren het kurk voor u en leveren de wand kant en klaar op. Deze wandkurk montage voeren wij uit door geheel Nederland.

Wij kunnen ons gehele assortiment wandkurk bij u monteren.

 

Wat kost het om een kurkwand te laten monteren?

Er is geen muur gelijk, de prijsstelling heeft alles te maken met hoe de wand er uitziet en in welke staat de wand zich verkeerd. Wij maken hierom graag een passende offerte op maat. 

 

Hoe vraag ik een offerte aan voor wandkurk montage?

Wij maken met alle plezier een vrijblijvende offerte om onze wandkurk bij u op locatie te komen monteren. Stuur hiervoor een e-mail naar: [email protected] Wanneer u enkele foto's van de wand kunt maken helpt dit ons om de offerte zo snel mogelijk bij u te krijgen!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »