Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Akoestische kurkpanelen van Kurk24

11 resultaten

Akoestische kurkpanelen van Kurk24
Onze akoestische panelen zijn zeer geschikt voor het verbeteren van akoestiek in een ruimte of om geluidsoverlast tegen te gaan.
€ 0,00
€ 65,00

Wat is een akoestische kurkwand?

De sterk geluidsisolerende eigenschappen van kurk maakt het dat kurk de oplossing is voor geluidsoverlast van buiten een ruimte. Met akoestische kurkwanden is het mogelijk om geluid te dempen van buiten maar ook van binnen. Een kamer waar muziek gemaakt wordt kan overlast geven voor mensen buiten die ruimte. Hiervoor is een akoestische kurkwand ideaal. Maar ook voor geluid van buitenaf. Bijvoorbeeld met een drukke weg voor een huis langs kan het een hoop schelen met akoestische kurkwanden. Deze wanden dempen een groot deel van alle geluidsoverlast.  

Thermische isolatie

Dat akoestische kurkwanden geluid dempen is op te maken uit de naam. Maar het veelzijdige materiaal is niet alleen goed voor het dempen van geluid. Het mooie van kurk is dat het ook op thermisch gebied een top isolatiemateriaal is. Met kurkwanden neemt u eigenlijk een extra isolatielaag in huis. Dit houdt simpelweg in dat het bij koud weer de warmte langer in een ruimte houdt en bij warm weer blijft de ruimte een stuk langer koel. Op lange termijn kan dit een hoop gaan schelen in bijvoorbeeld stookkosten.

Akoestiek verbeteren met een akoestische kurkwand

Akoestisch kurkwand is niet alleen voor het dempen van geluiden. Het is ook goed te gebruiken om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Dat houdt in dat het bijvoorbeeld een echo-effect uit een ruimte gehaald kan worden. Of als bepaalde geluiden heel erg galmen in een ruimte is dit te verhelpen met akoestische kurkwanden. Kort gezegd zorgen akoestische kurkwanden voor de ultieme geluidsbeleving in een ruimte.

Toepassing:
Onze akoestische panelen zijn zeer geschikt voor het verbeteren van akoestiek in een ruimte.Daarnaast kunt u deze panelen ook gebruiken om geluidsoverlast tegen te gaan.

Tevens ook zeer geschikt als prikwand. Door de panelen strak naast elkaar te monteren kunt u hiermee één hele grote prikwand maken!

mm zachtboard en 6 mm kurk.
De afmetingen van de panelen zijn 60 X 120 CM , 120 x 120 cm of 120 x 180 cm.

ANDERE FORMATEN OF ANDERE DIKTES KURK OP AANVRAAG :

[email protected]