• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Wandkurk van kurkschors - kurkbast

Natuurlijkere kurk dan deze is er niet te vinden. 100% natuurlijke kurkschors geplakt op een isolatie kurkplaat. Deze kurk geeft een schitterend decoratief effect en is bovendien ook nog isolerend!

Deze kurkschors platen zijn met onze tweezijdige contactlijm aan de wand te bevestigen.

Haal de natuur in huis met kurkschors wandkurk
De kurkschors panelen zijn zeer natuurlijk stevig en robuust, elke schorsplaat is uniek! Bovendien zijn deze robuuste kurkplaten 100% ecologisch gezien er geen schadelijke stoffen in deze platen verwerkt zitten. 

Verbeter de akoestiek en isolatie van uw ruimte met kurk schorspanelen
De kurkschors tegels zijn opgebouwd uit een laag ruwe kurkschors welke geperst zit op een achterplaat van kurk. De dikte van deze tegels is +/- 20 mm. Het voordeel van deze 2 lagen kurk is de warmte en geluid isolatie welke dit kurk van nature heeft. Het verschil met een betonnen of gestukadoorde wand is dan ook enorm. 

Kurkschors platen zijn overal toe te passen
Of het nu gaat om een woning, bedrijfspand of kantoor, de kurkplaten komen in elke ruimte tot zijn recht. Een saaie wand verandert in een levendige natuurlijke en akoestisch verbeterende wand door het gebruik van deze kurkschors panelen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »