Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Kurkbehang

12 resultaten

Ons kurkbehang bestaat geheel uit natuurlijke materialen en is vrij van oplosmiddelen en weekmakers. U kunt het behang direct vanaf de rol aan de wand plakken. Zo creëert u op een eenvoudige manier een unieke en sfeervolle wand.
€ 0,00
€ 20,00

Kurkbehang voor een moderne en duurzame wandbekleding

Kurkbehang is een moderne manier om een wand te bekleden. Naast dat kurkbehang erg mooi staat op de wand, is het ook een verantwoorde keuze. Het kurkbehang wordt geheel gemaakt uit natuurlijke materialen en is vrij van oplosmiddelen en weekmakers. Kurk als behang geeft een ruimtelijke sfeer en zorgt voor een warme uitstraling. 

Wil je weten waar kurkbehang vandaan komt? Kurk komt van de kurkeik en kan meerdere keren worden geoogst.

Kurkbehang op rol

Kurkbehang op rol is per strekkende meter leverbaar, op die manier hoef je geen volle behangrollen af te nemen en kan je gewoon bestellen wat je nodig hebt.

Behang van kurk is eenvoudig te monteren 

Dit behang is eenvoudig te monteren en kan direct vanaf de rol aan de wand geplakt worden. Wel is het van belang dat je muur droog, schoon en vlak is. het voordeel van het plakken van kurkbehang is dat er hierbij geen behangtafel nodig is. Het kurkbehang kan direct van de rol aan de wand geplakt worden. Het behang kan gemonteerd worden met een universele behanglijm. 

Het snijden van het behang kan met een scherp afbreekmes. Zorg er voor dat het mes goed scherp is. Met een scherp mes krijg je strakke snijranden en ontstaan er geen rafels aan de kurk. Ook is het mogelijk dit behang te knippen met een goede scherpe schaar.

Online kurk bestellen

Bij Kurk24 kunt u al uw kurkproducten online bestellen. Wij bieden een zeer ruim assortiment producten aan die snel worden geleverd. Voorbeelden van producten zijn kurk op rol, kurkplaten, wandkurk, kurkvloeren, kurkprikborden en nog veel meer. De producten die wij aanbieden zijn altijd zeer scherp geprijsd en altijd op voorraad. Als u vandaag een product bestelt, wordt het morgen naar u opgestuurd. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de betaling, want bij ons kunt u gemakkelijk en snel online betalen.

 

Veelgestelde vragen over kurkbehang

 

Is het makkelijk om kurkbehang aan te brengen?

Kurkbehang is bijzonder eenvoudig aan te brengen: het kan direct vanaf de rol aan de muur geplakt worden. Houd er wel rekening mee dat de muur droog, schoon, en vlak moet zijn.

Is kurk duurzaam?

Kurk is 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar, en milieuvriendelijk. Kurk komt van de schors van de kurkeik, wat betekent dat het belangrijk is dat de boom niet beschadigd wordt tijdens het oogsten. Daarna wordt de boom verzorgd terwijl de schors weer aangroeit. Bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk dus!

We hebben in onze blog meer beschreven over de duurzaamheid van kurk.