Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Kurkbehang

7 resultaten

Wandkurk op rol, kurkbehang.
€ 0,00
€ 20,00

Kurkbehang is de nieuwe trend in behang!

Kurkbehang is een moderne manier om een wand te bekleden. Naast dat kurkbehang erg mooi staat in de wand, is het ook een verantwoorde keuze. Het kurkbehang wordt geheel gemaakt uit natuurlijke materialen en is vrij van oplosmiddelen en weekmakers. Kurk als behang geeft een ruimte sfeer en zorgt voor een warme uitstraling. 

Het kurkbehang op rol is per strekkende meter leverbaar, op deze manier hoeft geen volle behangrollen af te nemen en kunt u precies zoveel bestellen wat u nodig bent

Behang van kurk is eenvoudig te monteren. 

Dit behang is eenvoudig te monteren en kan direct vanaf de rol aan de wand geplakt worden. Wel is het van belang dat uw muur droog, schoon en vlak is. het voordeel van het plakken van kurkbehang is dat er er hierbij geen behangtafel nodig is, het kurkbehang kan direct van de rol aan de wand geplakt worden. Het behang kan gemonteerd worden met een universele behanglijm. 

Het snijden van het behang kan met een scherp afbreekmes. Wanneer je zorgt dat het mes goed scherp is ontstaat er strakke snijraden en ontstaan er geen rafels aan het kurk. Ook is het mogelijk dit behang te knippen met een goede scherpe schaar.