Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Wandkurk platen en panelen

12 resultaten

Wandkurk platen en panelen
Kurk wandpanelen in verschillende kleuren en afmetingen. Een kurk wandpaneel kan je als decoratie plaatsen of om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Al onze panelen worden op bestelling gemaakt en de levertijd bedraagt ongeveer 4 tot 7 werkdagen.
€ 0,00
€ 65,00
Akoestisch kurk prikbord - EMMEN
Sale

€24,95

€36,50

Beschikbaar

Kurk wandpanelen

Een wandpaneel van kurk bestaat uit kurktegels welke gemonteerd zitten op een zachtboard drager. Deze kurk panelen zijn leverbaar in diverse soorten en kleuren. De wandpanelen worden veelal gebruikt voor decoratie in een ruimte maar zijn ook zeer geschikt om de akoestiek in een ruimte te verbeteren.

Montage van de kurk wandpanelen

Het monteren van een wandpaneel is zowel te doen door deze te schroeven als te verlijmen. Het verlijmen van het paneel is niet noodzakelijk gezien het paneel ook stevig genoeg is om aan de wand geschroefd te worden. Bij montage met lijm kan er gebruik gemaakt worden van onze kurk spuitlijm, deze zorgt voor een sterke en vlakke verlijming met de wand.

Makkelijk schoon te houden kurken wandpanelen

De kurk wandpanelen zijn voorzien van een laklaag zodat deze af te nemen zijn met een vochtige doek. Dankzij de laklaag trekken er geen vlekken in het kurk. Een groot voordeel van kurk is dat dit van nature antistatisch is en dus geen stof of vuil aan zal trekken.