Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Ondervloer egaliseren (prijs per m²)

Ondervloer egaliseren (prijs per m²)

€19,95


Voor het perfect leggen van een kurkvloer, is een gladde en egale ondervloer aanbevolen. Laat ons de ondervloer egaliseren en profiteer jarenlang van een perfect gelegde kurkvloer.


Ondervloer egaliseren (prijs per m²)

Beschrijving

Zorg voor een lange levensduur van je kurkvloer! Een egale ondervloer is hierbij cruciaal. Is jouw ondervloer nog niet gelijkmatig? Geen probleem, wij kunnen deze voor je egaliseren met behulp van onze projectegaline. Hierbij wordt een egalisatielaag van circa 2 tot 3 mm dik aangebracht. Zo ben je verzekerd van een prachtige, duurzame kurkvloer waar je nog jarenlang van kunt genieten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw droomvloer!

Bijkomende kosten

Wij houden van transparantie over de kosten van het leggen van een kurkvloer en het egaliseren van de ondervloer. De getoonde prijs is gebaseerd op een egalisatie van 2 mm tot 3 mm en is inclusief alle benodigde materialen. De enige bijkomende kosten zijn de voorrijkosten, deze zijn nog niet verrekend in de hierboven getoonde prijs.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken