Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Prikwand kurkplaat GRONINGEN - 90 x 60 cm - 10mm dik

Prikwand kurkplaat GRONINGEN - 90 x 60 cm - 10mm dik

€17,95

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies
  • Koop 10 voor €17,05 per stuk en bespaar 5%

1-2 dagen


* Uitermate geschikt als prikwand gezien de kurkdikte van 10mm.
* Naturel kurkplaten met een fijne structuur
* Traditioneel en natuurlijk design
* Zeer geschikt om een wand om te toveren tot prikwand!


Prikwand kurkplaat GRONINGEN - 90 x 60 cm - 10mm dik

Beschrijving

Ideale kurkplaten voor een prikwand. De kurkplaten zijn gemakkelijk op maat te snijden met een scherp stanleymes. Vergeet niet om de kurkplaten eerst te laten acclimatiseren (minimaal 48 uur in de ruimte waar het wordt verwerkt) en vervolgens op de juiste manier te verwerken! Weet u niet welke lijm u bent benodigd? Kijk dan even op onze lijmwijzer.

Mocht u een hele wand willen bekleden met deze kurkplaat, raden wij aan om de kurkplaten in steenverband te plaatsen, zo verdeel je het gewicht en voorkom je naden. Ook met naden geldt, voorkomen is beter dan genezen! Bij twijfel neem contact met ons op. 

  - 60 x 90cm
  - 10mm
  - prijs per plaat

Voorlijmen 
Deze wandkurk kan worden verlijmd met tweezijdige contactlijm. Bij gebruik van deze lijm dient zowel de kurktegel als de wand in de lijm gezet te worden. Wij bieden een voorlijm service aan zodat u zelf enkel de wand nog in de lijm hoeft te zetten. De benodigde lijm voor de muur leveren wij mee, u hoeft dit niet apart te bestellen. De levertijd van voorgelijmd is 3 á 4 werkdagen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.