Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Naturel - Prikwandkurk tegel - 60 x 30 cm - 8mm dik - per stuk

Naturel - Prikwandkurk tegel - 60 x 30 cm - 8mm dik - per stuk

€5,95 €7,95

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies
  • Koop 25 voor €5,65 per stuk en bespaar 5%

1-2 dagen


Natuurlijke kurkplaten
Dankzij de open structuur ook akoestiek verbeterend.
Voorgelijmd leverbaar voor eenvoudige montage


Naturel - Prikwandkurk tegel - 60 x 30 cm - 8mm dik - per stuk

Beschrijving

Ideale kurkplaten voor een prikwand. De tegels sluiten mooi op elkaar aan en zijn hierdoor zeer geschikt om een complete wand om te toveren tot prikwand! De kurkplaten zijn gemakkelijk op maat te snijden met een scherp stanleymes. Vergeet niet om de kurkplaten eerst te laten acclimatiseren (minimaal 48 uur in de ruimte waar het wordt verwerkt) en vervolgens op de juiste manier te verwerken! Weet u niet welke lijm u bent benodigd? Kijk dan even op onze lijmwijzer.

Wij raden aan om de kurkplaten in steenverband te plaatsen, zo verdeel je het gewicht en voorkom je naden. Ook met naden geldt, voorkomen is beter dan genezen! Bij twijfel neem contact met ons op. 

  - 60 x 30cm
  - 8mm
  - prijs per plaat

Voorlijmen 
Deze wandkurk kan worden verlijmd met tweezijdige contactlijm. Bij gebruik van deze lijm dient zowel de kurktegel als de wand in de lijm gezet te worden. Wij bieden een voorlijm service aan zodat u zelf enkel de wand nog in de lijm hoeft te zetten. De benodigde lijm voor de muur leveren wij mee, u hoeft dit niet apart te bestellen. De levertijd van voorgelijmd is 3 á 4 werkdagen.

Montage uitbesteden?
Vraag vrijblijvend een offerte aan via [email protected]
Wanneer u de afmetingen en enkele foto's van de wand kunt maken helpt dit ons om de offerte zo snel mogelijk bij u te krijgen! Meer informatie vind u op deze pagina

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.