Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Vloeibare kurk 500ml

Vloeibare kurk 500ml

€16,50

1-2 dagen


- Eenvoudig te gebruiken
- Ideaal voor de afwerking bij ramen, deuren, wanden en vloeren
- Warmte- en geluidsisolerend


Vloeibare kurk 500ml

Beschrijving

Bostik 3070 vloeibare kurk is verkrijgbaar in een verpakking van 500 milliliter. Het is een veelzijdig en duurzaam materiaal dat bestaat uit kurkkorrels en een flexibel bindmiddel.

 

Toepassingen vloeibare kurk

Vloeibare kurk wordt gebruikt voor de afwerking bij deuren, ramen, (kurk)wanden en (kurk)vloeren. Je kunt er naden esthetisch mee vullen en maakt daarbij gebruik van de voordelen van kurk. Gebruik vloeibare kurk bijvoorbeeld voor de ruimte tussen twee gecombineerde vloeren, voor de ruimte tussen het raamkozijn en de muur of tussen tegelvoegen. De kurk werkt elastisch, isolerend en is bestand tegen vocht en temperatuurswisselingen. 

 

Voordelen van vloeibare kurk

  • Natuurlijk en ecologisch product
  • Warmte- en geluidsisolerend
  • Waterafstotend
  • Esthetische afwerking
  • Kan gebruikt worden bij verschillende materialen
  • Eenvoudig in gebruik

 

 

Hoe vloeibare kurk gebruiken?

De vloeibare kurk – ook wel spuitkurk genoemd – breng je aan met de hand of met een spuitpistool. Hierbij is het belangrijk dat de plek waar je de vloeibare kurk aanbrengt schoon is. Na het aanbrengen verwijder je de overtollige kurk, egaliseer je de oppervlakte met bijvoorbeeld een spatel en laat je de kurk 12 tot 24 uur drogen. Dit hangt af van de temperatuur in de ruimte.   

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken