Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Wicanders klik kurkvloer - "Drift Wood" - per m² SUPERACTIE

Wicanders klik kurkvloer - "Drift Wood" - per m² SUPERACTIE

€19,95 €37,50

/m2

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies

1-2 dagen


*planken in landhuis formaat van wel 1,83m lang
*voorzien van een geïntegreerde kurk onderlaag
*zeer levendig natuurlijk hout design


Wicanders klik kurkvloer - "Drift Wood" - per m² SUPERACTIE

Beschrijving

Wicanders Drift wood kurkvloer 

Met het lijmloze CORKLOC-verbindingssysteem kunnen de planken eenvoudig en snel worden verwerkt. De CORKLOC-installatietechniek is heel eenvoudig, veilig en schoon.

Afwerking: HPS lak, ook voor commercieel gebruik.
Afmetingen: 1830 x 185 x 11,5 mm  

Corktech-technologie Met de hulp van corktech-technologie heeft WICANDERS® exclusieve vloer- en wandbekledingen met unieke eigenschappen in de afgelopen jaren ontwikkeld. Met behulp van een unieke technische meerlagige structuur die de nieuwste technologie wordt gecombineerd met de exclusieve en natuurlijke eigenschappen van kurk, is een hoogwaardige vloeren geproduceerd die de perfecte symbiose tussen schoonheid, comfort en duurzaamheid bereikt.  

Met de hulp van corktech-technologie heeft WICANDERS® exclusieve vloer- en wandbekledingen met unieke eigenschappen in de afgelopen jaren ontwikkeld. Met behulp van een unieke technische meerlagige structuur die de nieuwste technologie wordt gecombineerd met de exclusieve en natuurlijke eigenschappen van kurk, is een hoogwaardige vloeren geproduceerd die de perfecte symbiose tussen schoonheid, comfort en duurzaamheid bereikt.       

PRIJS / TE BESTELLEN AANTAL IS PER M²

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken