Wicanders Wood Essence '' Blizzard Carve Oak '' - PER M2

Wicanders Wood Essence '' Blizzard Carve Oak '' - PER M2

€23,95 €32,50

/m2

m2
m
m
Houd rekening met snijverlies

Slijtvaste wicanders klik kurkvloer met realistische print van hout.
geheel onderhoudsvrij, warmte en geluidsisolerend.


Wicanders Wood Essence '' Blizzard Carve Oak '' - PER M2

Beschrijving

Zeer mooie kurkvloer met de uitstraling van een houten vloer!

Type: Blizzard Carve Oak

Afmetingen:  1220x185x10.5mm

PRIJS / TE BESTELLEN AANTAL IS PER M2

De lijn “Essence” is altijd een van de meest natuurlijke en duurzame collecties van Wicanders geweest. Wicanders presenteert met trots haar nieuwe collectie Wood Essence, als onderdeel van een nieuwe investering ter waarde van 2 miljoen euro in de allernieuwste digitale printtechnologie.

Deze nieuwe technologie bestaat uit een gloednieuwe kleurendruktechniek en een verbetering in resolutie tot 1000 dpi. Deze nieuwe technologie resulteert in een Wicanders collectie met 14 nieuwe houtdessins, met een niveau van natuurgetrouwheid dat nog niet eerder is vertoond.

Wood Essence wordt geleverd als vloerdelen met houtdessins die variëren van natuurlijk tot vergrijsd. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een reliëftechniek die bijdraagt aan een nog grotere mate van natuurgetrouwheid. Het is een collectie geworden die sterk inzet op duurzaamheid, waarbij het dessin direct op het kurk geprint wordt, in plaats van op een PVC of andere laag.

Wood Essence maakt gebruik van een NPC-afwerklaag waarmee toepassing van het product in commerciële ruimtes met middelzwaar loopverkeer gegarandeerd is.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken