• Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • 350 m2 Unieke kurk woonwinkel
  • Gratis verzending vanaf €95
Vragen? +31 593 565228

Een kurk klikvloer met een print van eiken

May 2, 2023 12:42 |

Een kurkvloer met een print van eiken wordt gemaakt door een laag kurk op een HDF-plaat te lamineren en vervolgens te bedrukken met een fotorealistische print van eikenhout. Het resultaat is een vloer die eruitziet als echt hout, maar met alle voordelen van kurk. De print kan verschillende tinten en kleuren van eikenhout bevatten, waardoor er veel verschillende mogelijkheden zijn om uit te kiezen.

Een kurkvloer met een print van eiken is een moderne en stijlvolle keuze voor het interieur van je huis. Kurk is een natuurlijk en duurzaam materiaal dat zacht en veerkrachtig is, wat het ideaal maakt als vloerbedekking in verschillende kamers van je huis. Met de print van eiken kun je de warme, natuurlijke uitstraling van hout toevoegen aan je interieur, zonder de nadelen van massief houten vloeren.

 

De voordelen van een kurkvloer met een print van eiken zijn onder andere:

  1. Duurzaamheid:
    Kurk is een zeer duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. Het slijtvast en krasbestendig. Daarnaast is het gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Hierdoor is het ideaal voor kamers met veel verkeer, zoals de gang, de woonkamer of de keuken.

  2. Geluidsisolatie
    Kurk heeft natuurlijke geluidsisolerende eigenschappen, waardoor het een uitstekende keuze is voor huizen met veel verkeer en geluid. Het dempt het geluid van voetstappen en andere geluiden, waardoor het een rustigere en vredigere omgeving biedt.

  3. Onderhoudsvriendelijk
    Kurk is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Het oppervlak kan worden schoongemaakt met een stofzuiger of bezem en kan worden gereinigd met een vochtige dweil. Het is ook bestand tegen vlekken en morsen, waardoor het een ideale keuze is voor keukens en eetkamers.

  4. Comfortabel:
    Kurk is van nature zacht en veerkrachtig, waardoor het een comfortabele vloer is om op te lopen en te staan. Het is ideaal voor mensen die veel tijd staand doorbrengen, zoals koks of mensen die in de zorg werken. Kurk heeft ook een geluiddempende werking, wat betekent dat het geluid van voetstappen en andere geluiden gedempt worden.

  5. Warmte-isolatie:
    Kurk heeft uitstekende thermische eigenschappen, waardoor het een goede warmte-isolator is. Dit betekent dat het de warmte goed vasthoudt en de kou buiten houdt. Hierdoor is het ideaal voor kamers waarin je vaak op blote voeten loopt, zoals de slaapkamer.

  6. Milieuvriendelijk:
    Kurk is een natuurlijk materiaal dat wordt verkregen uit de schors van de kurkeik. Het is hernieuwbaar en duurzaam, omdat de kurkeik na het oogsten van de schors opnieuw kan groeien en nieuwe schors kan produceren. Daarnaast is het productieproces van kurk milieuvriendelijk, omdat het weinig energie en grondstoffen vereist.

 

Een kurkvloer met een print van eiken is ook gemakkelijk te installeren en verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Het is een betaalbaar alternatief voor massief houten vloeren en kan een vergelijkbare uitstraling geven aan je interieur. Het is belangrijk om te kiezen voor een kwalitatieve kurkvloer van een gerenommeerde leverancier, zodat je zeker bent van een duurzame vloer met een lange levensduur.

 

In vergelijking met echte eikenhouten vloeren is een kurkvloer met een print van eikenhout ook meestal goedkoper en gemakkelijker te installeren. Het kan worden gelegd als een zwevende vloer zonder lijm, waardoor het een gemakkelijke en snelle doe-het-zelf optie is voor huiseigenaren.

 

Al met al is een kurkvloer met een print van eiken een stijlvolle en praktische keuze voor elke woning. Het biedt de uitstraling van een echte houten vloer, maar met alle voordelen van kurk als materiaal.

 

Geïnteresseerd naar de kurkvloeren met print van eiken? 

Bekijk onze collectie van Wicanders Wood Resist Eco of Granorte Designtrend!

Vaak hebben wij ook interessante actie-vloeren met een kurk toplaag met print van eiken!

 

Montage uitbesteden? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Stuur een mail met plattegrond naar onze binnendienst

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »